THY’DEN ÖĞRETMENLERE %25 İNDİRİM

Türk Hava Yolları, öğretmenler günü için 24 ve 28 Kasım 2009 tarihlerindeki iç hat seferlerinde tüm öğretmenlere yüzde 25 indirim uygulayacak...

TURİZMİN SESİ


Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi Türk Hava Yolları, başarılarını her zaman olduğu gibi yine yolcularıyla paylaşarak, sosyal sorumluluklarını yerine getirmeyi ihmal etmiyor. Türk Hava Yolları, “Öğretmenler Günü” için çocuklarımızı, gençlerimizi büyük emek ve özveriyle yetiştirip hayata hazırlayan değerli öğretmenlerimize, 24 ve 28 Kasım tarihlerinde, Türk Hava Yolları'nın iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirimle uçma imkanı sağlayacak.

Tüm ilköğretim, lise, dershane öğretmenleri ile üniversite öğretim görevlilerinin yararlanacağı kampanyada, bilet alınırken öğretmen veya emekli öğretmen belgesinin ibrazı yeterli olacaktır. Özel indirim kapsamındaki ücretler ile grup, promosyon, protokol, corporate ve IT ücretler kampanyaya dahil değildir. Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları ile ilgili ayrıntılı bilgilere 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi'nden, www.thy.com adresinden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.