THY GOLF TURNUVASI’NA SPONSOR

Beşincisi düzenlenecek Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET) Türkiye ayağının ana ve isim sponsoru bu sene de Türk Hava Yolları oldu

TURİZMİN SESİ           


Türkiye’de golf sporunun tanınmasına ve sevilmesine önemli katkı sağlayan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası’nın ana sponsoru dördüncü kez Türk Hava Yolları oldu. Şubat ayında Avustralya’da başlayan Ladies European Tour’un (LET) Türkiye ayağı Mineks International organizatörlüğünde 9-12 Mayıs tarihlerinde beşinci kez Antalya Belek National Golf Kulübü’nde 31 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçünün katılımıyla gerçekleşecek. 
 
2011 ve 2012 Turkish Airlines Ladies Open şampiyonu 25 yaşındaki Hollandalı Christel Boeljon bu yıl birinciliği elden bırakmamak için dünyanın dört bir yanından gelecek, her biri alanında önemli başarılar elde etmiş profesyonel golfçülerle mücadele edecek. Aralarında National Golf Kulübü sahasını çok iyi tanıyan İngiliz oyuncu Melissa Reid’in yanı sıra, Carin Koch, Laura Davies, Lee-Ann Pace  ve İspanya’ nın en başarılı oyuncularından kabul edilen Carlota Ciganda  gibi isimler de bu yıl turnuvaya katılacak. Tüm yıl boyunca sürecek turnuva Türkiye’den sonra Hollanda, İspanya, Slovakya, İsveç, ABD, Çin, Hindistan, BAE, İskoçya ve Fransa gibi ülkelerde devam edecek.
 
Turkish Airlines Ladies Open’dan bir gün önce 1 profesyonel ve 3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarışacağı Turkish Airlines Ladies Open – Garanti Masters Pro–Am turnuvasında ise iş ve cemiyet camiasından önemli isimler bir araya gelecek.Turkish Airlines Ladies Open turnuvası her geçen yıl daha da artan bilinirliği sayesinde daha çok golf severe ulaşmaktadır.
www.turkishairlines.com