THY, MAROUSSİ'YE SPONSOR OLDU

Türk Hava Yolları bugün Yünanistan'ın en başarılı basketbol kulüplerinden Maroussi Basketbol Kulübü ile Ana Sponsorluk anlaşması yapıyor

TURİZMİN SESİ
Türk Hava Yolları, son yıllarda önemli ataklar yaparak, tanıtım, reklam ve sponsorluk anlaşmalarıyla da adından söz ettiriyor. Barcelona ve Manchester United takımlarının ardından Yünanistan'ın en başarılı basketbol kulüplerinden biri olan Maroussi Basketbol Takımı da Türk Hava Yolları ile bir buçuk yıllık ana sponsorluk anlaşması yapıyor.

Bir buçuk yıllık sponsorluk sözleşmesine göre, Maroussi Basketbol kulübünün hem Yunanistan A1 liginde hem de Euroleague'deki tüm müsabakalarında giymiş olduğu forma ve eşofmanlarında Türk Hava Yolları logosu yer alacak, ayrıca saha içindeki led panolarda, resmi basın açıklamalarında, web sitesinde ve röportaj panolarında Türk Hava Yolları logosu yer alacak. Maroussi'nin kendi sahasının zeminindeki her iki serbest atış bölgesinde de Türk Hava Yolları logosu yer alacak.

Takım şu anda Yunanistan liginde lider Panathinaikos' un 3 puan gerisinde 3. durumda ve Euroleague'de TOP 16'da E grubunda Barcelona'nın ardında 2. durumda yer alıyor. Bu sponsorluk anlaşması ile birlikte Maroussi Basketbol takımına başarılar dilerken öte yandan bu anlaşma Türkiye ile Yünanistan arasındaki dostluğa da büyük bir katkı sağlayacak. Türk Hava Yolları, haftanın her günü, günde üç sefer karşılıklı İstanbul-Atina seferleri yapmaktadır.