THY, ISPARTA’DAN İSTANBUL’A UÇACAK

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Isparta-İstanbul karşılıklı uçak seferlerinin 29 Ekim 2009 tarihinden itibaren başlayacağı müjdesini verdi

TURİZMİN SESİ


Duble yol çalışmalarını incelemek üzere karayolu ile Ankara'dan Antalya'ya giden Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Isparta'ya da uğradı. Antalya'ya karayolu ile Isparta ve Burdur üzerinden geçen Bakan Yıldırım, Süleyman Demirel Havalimanının karşısında, adı Akdeniz kavşağı olarak nitelendirilmeye başlanan Isparta sınırları içerisindeki Baladız Kavşağı'nda tamamlanan yol genişletme çalışmalarını inceledi.

Bakan Binali Yıldırım, Isparta ve Burdurluların 30 Kasım 2007 tarihinde meydana gelen uçak kazasından bu yana dört gözle bekledikleri tarifeli sefer müjdesini verdi. Yıldırım "Isparta ve Burdurlular 29 Ekim 2009 tarihinden itibaren Süleyman Demirel Havalimanı'ndan İstanbul'a Türk Hava Yolları ile uçabilecekler" dedi.

Isparta Valisi Ali Haydar Öner de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 86. kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim'de uçak seferlerinin başlayacak olmasını çifte bayram olarak nitelendirdi. Vali Öner, "Sayın Bakanımız, Baladız kavşağında yaptığımız yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde görmek istedi. Buradaki çalışmaları inceledikten sonra da uzun zamandır beklediğimiz müjdeyi verdi" şeklinde konuştu.