THE MARMARA SKAL ÜYELERİNİ AĞIRLADI

Skal İstanbul Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu The Marmara Taksim Hotel'de yapıldı

TURİZMİN SESİ


Skal Dernekleri Federasyonu için 12 Şubat'ta yapılacak Genel Kurul öncesi bir araya gelen üyeler federasyonda İstanbul'u temsil edecek üyeleri belirlerken 2011 yılının ilk yemekli toplantısı gerçekleştirildi.


Skal İstanbul Kulübü üyeleri 2011 yılının ilk yemekli buluşmasını Perşembe günü öğle saatlerindeThe Marmara Taksim Hotel'de gerçekleştirdi. Genç üyelerin takdimi ve doğumgünü olan üyelere pasta kesilmesi ile renklenen toplantıda 14 kulübün iştiraki ile oluşturulacak federasyon için Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı ve Federasyon'da İstanbul Kulübü'nü temsil edecek isimler belirlendi. İstanbul Skal Kulübü'nü yeni oluşacak federasyonda Vedat Bayrak, Patrice Larovski ve kurucu başkanlığa aday gösterilen Deniz Anapa temsil edecek.

Melike Doğruer: Güçlü bir bünye olmak istiyoruz
Olağanüstü Genel Kurul'da bir konuşma yapan Milli Komite Eski Başkanı ve Skal Türkiye Şeref Üyesi Melike Doğruer oluşturulacak federasyon için şunları söyledi: "Federasyon olmak isteğimizin asıl nedeni Milli Komitemizin daha hukuki bir nitelik kazanması. Bunun yanı sıra daha yaptırımcı güç olabilmek. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bugün Türkiye'de 932 üyemiz var. 14 kulübümüz var. Bunların bir güç meydana getirmesi gerekiyor. Federasyon hazırlıkları sırasında bazı küçük formüler hatalar bulundu. Bu nedenle İstanbul Kulübümüzün bu olağanüstü kurulu yapması gerekti. Bürokratik nedenlerle herhangi bir sorun çıkmadan federasyonumuzu kurmayı ve daha güçlü bir bünye olmayı temenni ediyoruz."

Skal İstanbul Kulübü Olağanüstü Genel Kurul'da tüzük değişikliğine gitti. Skal International'ın Onur Üyesi Somer Özkök ilgili maddeyi oylamaya sundu: "Kurulmakta olan Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonuna kurucu üye olunması ve federasyonda derneği temsil edecek temsilcilerin belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu'nda derneği temsil edecek temsilciler Vedat Bayrak, Patrice Lepkovski ve Deniz Anapa. Üç kişiden oluşan bir liste seçildi ve bunu oylarınıza sunuyorum." dedi. Herkes oy birliği ile kabul etti.

Vedat Bayrak: Deniz Anapa'ya başarılar diliyorum
İstanbul Skal Kulübü Başkanı Vedat Bayrak 12 Şubat Cumartesi günü saat 9.00'da Konak Otel'de Genel Kurul yapılacağını söyledi. Türkiye'deki tüm kulüplerin katılacağı toplantı için Bayrak, "İstanbul Skal Kulübü üç üye ile katılıyor. Kurucu üye Deniz Anapa'nın yanında 2 üye kulübü temsil edecek. Bu seçimde en önemli adaylardan kulübümüzün eski başkanlarından Milli Komite As Başkanımız Deniz Anapa. Kendisine büyük bir başarı ve destek dileklerimi iletiyorum" dedi.

Deniz Anapa: Proje üretmeyi seviyorum
12 Şubat 2011'de yapılacak federasyon seçimlerinde İstanbul Kulübü tarafından aday gösterilen Deniz Anapa kürsüye gelerek şunları söyledi: "Türkiye'nin Başkanının seçileceği 12 Şubat Genel Kurulu'nda beni layık gördüğünüz için İstanbul Skal Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Ben hep Skal üyesi olmaktan, özellikle de İstanbul Skal üyesi olmaktan büyük onur duydum. Üyenizdim. Başkanınızdım. Şimdi sizi Türkiye nezdinde temsil edeceğim için ayrıca büyük mutluluk duyuyorum. Fazlasıyla koşmayı, hedefe kitlenmeyi ve proje üretmeyi çok yakın ve bunu seven bir başkan oldum. Sizlerin desteği ile eğer seçilirsem güzel bir 2 yıl beni bekliyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum.