THE MARMARA CATERİNG’E SKALİTE ÖDÜLÜ

'Turizmde Kalite' için verilen SKALİTE ödüllerinden “En İyi Catering Hizmetleri” ödülü The Marmara Catering'e verildi

TURİZMİN SESİ
İSTANBUL- 14. 'SKALİTE 2011 Turizmde Kalite Ödül Töreni', 12 Aralık 2011 gecesi Conrad Otel'de gerçekleşti. Skal International İstanbul Kulübü Başkanı Vedat Bayrak ev sahipliğinde düzenlenen törende The Marmara Catering ödüle layık görüldü. 1998 yılından bu yana 'Turizmde Kalite' için verilen SKALİTE ödüllerinden “En İyi Catering Hizmetleri” ödülü The Marmara Catering'e verildi.

Türk turizmi adına kaliteli hizmet veren ya da projeler ortaya koyan marka ve kişilerin ödüllendirildiği Skal International Dünya Başkanı Enrique Quesada, Skal Türkiye Kulüpleri'nin başkanları ve üyelerinin hazır bulunduğu gecede The Marmara Catering 'En İyi Catering Hizmetleri' ödülüne layık bulundu. The Marmara Catering, deneyimli ekibi, Türk ve dünya mutfaklarından örnekler içeren menüsüyle 1990 yılından beri seçkin resepsiyonlara beş yıldızlı otel hizmetini taşıyarak fark yaratıyor. İstanbul dışındaki ziyafetleri de hizmetlerine dahil ederek 4000 kişiye kadar her türlü davette mekana ve konsepte uyumlu yaratıcı menüler sunuyor.

92 ülkede, 20 bini aşkın Turizm Profesyonelinin üye olduğu en büyük sivil toplum örgütü olan Skal International'ın 14. 'SKALİTE 2011 geçtiğimiz yıllardan farklı olarak adaylar müracaatlarını online olarak web sitesinden yapılan başvuruların kriterlere uygunluğu genişletilmiş bir Danışma Kurulu'nun onayı sonrası Skal International Türkiye üyelerinin oylarına sunularak sahiplerini buldu.