THE MARKET'DE FARKLI TATLAR BİR ARADA

Kahvaltıda Farklı Tatları Bir Araya Getiren Adres;The Market!

TURİZMİN SESİ

The Market, birçok yöresel ve doğal lezzetin yanı sıra leziz etli ekmek çeşitlerini kahvaltı sofrasında buluşturarak, kahvaltıya yepyeni bir soluk getiriyor. Boğaz aşıklarının ve lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi The Market, kahvaltı menüsüyle sabah kahvaltısında farklı tatlar arayanlar için alternatif lezzetler sunuyor.

Süzme balından, Antakya kırma zeytinine, manda kaymağından, hellimli ve fıstıklı sucuğuna, ceviz reçelinden tadına doyulmayan etli ekmek çeşitlerine kadar birçok yöresel ve doğal lezzet The Market’in geleneksel kahvaltı sofrasında buluşuyor.

 
Alışılmış tatların yanı sıra sabah kahvaltısında etli ekmek servisiyle kahvaltıya farklı bir bakış açısı getiren The Market; lokum etli yaprak ekmek, parça etli tiftik ekmek, sırt etli kıvırcık ekmek ,ıspanaklı çöm peynirli ekmek ve diğer birçok çeşidiyle Pazar kahvaltılarının en keyifli ve leziz adresleri arasında yer alıyor. Yalnızca akşam yemeğinde değil, kahvaltıda etli ekmek seçeneğiyle ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatan The Market; tamamıyla helal sertifikalı ve The Market’e özel natürel ürünler kullanılarak hazırladıkları etleriyle de dikkat çekiyor. 
 
 
Modern tasarımıyla ön plana çıkan The Market, sahip olduğu eşsiz konumun ayrıcalığını farklı pişirme ve sunum teknikleriyle birleştirerek misafirlerine keyifli saatler yaşatmayı hedefliyor. Zengin ürün yelpazesini mekanın girişinden itibaren misafirlerle buluşturmak amacıyla tasarlanan açık mutfak daha girişte ziyaretçileri içerisine çekiyor. 
 
Adres: Kuruçeşme Mahallesi, Muallim Naci Cad. no.56 Kuruçeşme – İstanbul
Telefon: 0212 257 41 11