THE MADİSON HOTEL İSİM DEĞİŞTİRDİ

İstanbul Taksim Talimhane bölgesinde 15 yıldan bu yana hizmet veren The Madison Hotel, 01 Ekim 2012 itibariyle Ramada Istanbul Taksim adıyla konuklarını ağırlayacak

TURİZMİN SESİ


Daha önce aile oteli konsepti ile hizmet verirken , Taksim Bölgesi’nin değişen misafir konseptine  paralel olarak, 2011 yılından renovasyon geçirerek tarz değişikliğine gidilmişti.Baştan aşağı yenilenen otel , sahip olduğu Greenning Hotel belgesiyle de, çevreci kimliğini vurguluyor. Yenilenen otelde odalara , çalışma masası, internet, Digitürk TV kanalları konuldu. Yumuşak ve göz alıcı renklerin kullanıldığı odalarda, banyolar için camlı tasarımlar yapıldı.Kış bahçeli yeni restoranda, Osmanlı Mutfağı ile bağlantılı yeni bir menü oluşturuldu. Bambaşka bir bar ve camlı, ferah kafe, lobiyi sokakla birleştirdi.

Otelde, konukların ücretsiz yararlandığı Türk Hamamı, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve jimnastik salonu da bulunuyor.Yeni Ramada Istanbul Taksim Hotel'de  toplam 108 oda, 5 toplantı salonu ve yeniden yapılandırılan teknoloji odası bulunuyor.Ramada Istanbul Taksim Hotel, şehir hayatını, kültürü, eğlenceyi, alışverişi, sanatı ve konforu bir araya getiren eko-modern bir tasarımla  konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Ramada Istanbul Taksim
Receppaşa Cad No 15 Taksim / İstanbul
www.ramadaistanbultaksim.com
info@ramadaistanbultaksim.com
Tel. +90 212 238 54 60
Fax.+90 212 238 51 51