“TEŞEKKÜR” DOLU BİR HAFTA

Tüm dünyada Marriott oteller zincirine bağlı yaklaşık 4 bin otel tarafından kutlanan “Global Customer Appreciation Week", Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel ve Renaissance Polat İstanbul Hotel’de tarafından sürprizlerle kutlandı

TURİZMİN SESİ


Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel ve Renaissance Polat İstanbul Hotel, 15-19 Ekim  arasında gerçekleşen "Global Customer Appreciation Week"i kutladı.

Tüm dünyada Marriott oteller zincirine bağlı yaklaşık 4 bin otel tarafından çeşitli etkinliklerle kutlanan haftada, Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel ve Renaissance Polat İstanbul Hotel’de, otel misafirleri için sürprizler, satış ziyaretleri, teşekkür telefonları, kokteyller ve sosyal sorumluluk projeleri ile “teşekkür” dolu bir hafta geçirdiler.

Beş gün süren  “Teşekkür Haftası” nın en önemli projesi Darülaceze’de kalan yaşlılar ile gerçekleşen etkinlik oldu. Her yıl GCAW program çerçevesinde farklı sosyal sorumluluk projelerine imza atan Renaissance Polat İstanbul Hotel, bu yıl Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel ile birlikte Darülaceze’den gelen konuklarını çay saatinde ağırladı.

Teşekkür Haftası kapsamında, şirketlere, acentelere, otelde konaklayan misafirlere teşekkür edilirken, firma ve acentelere Bar 212’de “Teşekkür Daveti” düzenlendi. Geniş bir davetli topluluğunun katıldığı davette, sektörün önde gelen kurumların üst düzey yöneticileri bir araya geldi. Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel ve Renaissance Polat İstanbul Hotel çalışanları yılda bir kez düzenlenen “Teşekkür Haftası”nda her yıl daha yaratıcı fikirler üreterek bu özel haftayı bir bayram havasında kutlamaya devam edecek.