Temmuz’da cazip Kıbrıs tatili fırsatları!

Coral Travel & ODEON Tours, Temmuz ayında Kıbrıs’ta tatil fırsatını transfer dahil uçak ve konaklamadan oluşan paketlerle ve çok cazip fiyatlarla sunuyor

TURİZMİN SESİ

Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coral Travel & ODEON Tours’un, eşsiz doğası, tarihi mekânları, casinoları, restoranları ve renkli cafeleri ile en gözde tatil destinasyonlarından biri olan Kıbrıs’ta tatil fırsatını transfer dahil uçak ve konaklamadan oluşan paketlerle ve çok cazip fiyatlarla sunuyor. 
 
 
Çok cazip tatil paketleri
Coral Travel & ODEON Tours’un yaz döneminde otel paket fiyatlarında uyguladığı kampanyalar Kıbrıs’ın cazibesini artırıyor. Hafta içi konaklamalarda ‘‘pazar giriş cuma çıkış 5 gece kal 4 gece öde’’, ‘‘pazartesi giriş cuma çıkış rezervasyonda 4 gece kal 3 gece öde’’, ‘‘doğum günü, evlilik yıl dönümü, balayı paket satışlarında 1 defa ücretsiz alacarte kullanımı’’ ‘‘0-11 yaş 1. çocuk ücretsiz, 0-5 yaş 2. çocuk ücretsiz ve 6-11 yaş %50 indirimli’’ gibi kampanyalarla tatil fırsatı sunan Coral Travel & ODEON Tours’un önerdiği Kıbrıs otelleri, zor beğenen tatilseverlerin beklediği standartlarda hizmet veren oteller arasından seçiliyor.
 
Ünlü sanatçılarla sınırsız eğlence
Gece hayatı da oldukça renkli olan Kıbrıs’ta Temmuz ayı boyunca ve bayramda Coral Travel & ODEON Tours’un anlaşmalı olduğu tesislerde sahne alan birbirinden ünlü sanatçılar, programları ile misafirlere unutamayacakları anlar yaşatacak. Üstelik bu gala programları konaklama fiyatlarına dahil. 
 
 
Kıbrıs’a direkt uçuşlu promosyonlu paketler
Bora Jet ile Sabiha Gökçen, Bursa, Kayseri ve Trabzon’dan da Kıbrıs’a direk uçuşlu promosyon paketler sunan Coral Travel & ODEON Tours’un misafirlerine sunduğu avantajlı fiyatlar 31 Ekim’e kadar devam edecek. Coral Travel & ODEON Tours ayrıca 29 Haziran 24 Temmuz 2014 tarihleri arasında geçerli olacak THY ve Onur Air Havayolları ile İstanbul çıkışlı promosyon paketler hazırladı. 
 
Vize derdi yok
Kıbrıs’a giriş T.C. vatandaşları için nüfus cüzdanı veya pasaport ile yapılabiliyor. Giriş çıkışlar için geçerli olmayan ehliyet, araç kiralamada zorunlu. Coral Travel & ODEON Tours, GSM hattının Türkiye’den gelmeden önce yurt dışı dolaşımına açtırılmasını tavsiye ediyor. 
 
ODEON Tours’dan her 100 TL’lik alışverişe, 50 mil
Türk Hava Yolları’nın turizm alanındaki ilk program ortağı Coral Travel &ODEON Tours, Miles&Smiles üyelerine, yurt içi ve Kıbrıs otel rezervasyonları ile tüm uçaklı tur paketlerinde her 100 TL harcama karşılığında 50 bonus mil kazandırıyor.Oteller, indirim fırsatları, ulaşım imkanları ve tüm diğer detaylar hakkında bilgi almak ya da kayıt yaptırmak için Coral Travel Çağrı Merkezi 444 0 684’ü arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.