“Tekirdağ Drift Fest” Heyecan Yaratacak

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile Süleymanpaşa Belediyesi’nin ortaklığında Drift Kulübü tarafından “Tekirdağ Drift Fest” organizasyonu gerçekleştirilecek

TURİZMİN SESİ

21 Eylül Pazar günü saat 10.00 – 17.00 arası Süleymanpaşa sahil dolgu alanında gerçekleştirilecek organizasyonda, geçtiğimiz yılların aksine yarışlar yapılmayacak. Yarışların yerine Abbas Çimen, Timur Pomak, Kemal Güvenkaya ve Volkan Arısoy’dan oluşan dirft ekibi 7 saat boyunca Süleymanpaşalı otomobilseverlere birbirinden heyecanlı şovları ile büyüleyecek.

 
Pazar günü düzenlenecek “Tekirdağ Drift Fest” ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Eşkinat, “Süleymanpaşa’nın daha yaşanabilir bir kent olması için elimizden geleni yapıyoruz. Benzer organizasyonlar ile Süleymanpaşa’nın çekim gücünü arttıracağız. Bu tip etkinlikler hem Süleymanpaşa şehrimizin adını duyurması açısından hem de Süleymanpaşalı vatandaşlarımızın özel anlar geçirmesi yönünden çok önemli. Tüm vatandaşlarımızı pazar günü sahil dolgu alanına bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.