TED ALİAĞA KOLEJİ 15. MEZUNLARINI VERDİ

TED Aliağa Koleji 2008- 2009 Mezunlarını Kolej bahçesinde düzenlediği mezuniyet töreniyle yuvadan uğurladı

TURİZMİN SESİ


TED Aliağa Koleji Mezuniyet törenine TED Aliağa Koleji Vakfı Başkanı Adnan Saka, TED Ankara Kolejliler İzmir şubesi Onursal Başkanı Müzehher Çubukgil, TED Aliağa Koleji Koordinatörü Alparslan Özbay, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇAĞDAŞ DEĞERLERİ YAŞAM BOYU SAVUNUN
Kolej bahçesinde düzenlenen muhteşem gecede konuşan ve mezunlara seslenen TED Aliağa Koleji vakfı ve Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka, “Ülkemizin geleceği sizlersiniz.

Hedefiniz kalkınmış, çağdaş bir Türkiye; metodunuz akıl ve bilimin rehberliği olsun. Türkiye, her alanda nitelikli, donanımlı, Çağdaş, Laik Cumhuriyet değerlerine bağlı, çalışkan, araştıran, sorgulayan insan kaynağına ihtiyaç duyuyor. TED mezunu gençler olarak bu süreçte en büyük görev ve sorumluluk, her zaman gurur duyacağımız siz sevgili mezunlarımıza düşüyor. Geleceğiniz aydınlık, başarılarınız bol olsun. Siz sevgili öğrencilerimizi Aydınlık birer birey olarak, Atatürkçü ve Çağdaş değerlerle yetiştirebilmek için özveriyle çaba harcayan tüm öğretmenlerimize de yürekten teşekkür ediyorum.” Dedi. TED Aliağa Koleji öğrencileri de yaptıkları konuşmalarda TED'in kendilerine yüklediği misyonu yaşam boyu devam ettireceklerine dair sözler verdi.

ONURSAL KONUK MÜZEHHER ÇUBUKGİL
Gecenin onursal konuğu ise 1941 yılında TED Ankara Koleji mezunu Sayın Müzehher çubukgil'di. Hukukçu ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yapmış, TED Ankara Kolejliler İzmir şubesi Onursal Başkanı olan Sayın Çubukgil, yaptığı konuşma ile izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Törenin ardından düzenlenen kokteyl ve öğrencilerin söyledikleri şarkılarla unutulmaz bir gece yaşandı.