TECHNOGYM'İN SHOWROOM’UMU AÇILDI

Technogym Spa Kurucusu ve Başkanı Nerio Alessandri'nin değerli katılımıyla gerçekleşen akşamda spor ve iş dünyasından birçok önemli isim ağırlandı.

TURİZMİN SESİ


Eski Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Türkiye Bayanlar Ralli Şampiyonu Burcu Çetinkaya, Golf federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu, Zeynel Abidin Erdem, Oğuz Satıcı, Aldo Kaslowski gibi seçkin iş adamları, sanatçı Gülşen ve birçok basın mensubunun bulunduğu gecede; ilk defa tanıtılan Run Personal'da ilgi odağı oldu.

Kurucu başkan Nerio Alessandri ilk fitness aletini 1983 yılında kendi garajında geliştirmiştir. İtalya'nın en genç 'Cavaliere del Lavoro' (İtalyan Endüstri Şövalyeliği) olarak kendisi ve Technogym her zaman mükemmelliği ile tanınmıştır.

2003 yılında Ernst & Young tarafından yılın İtalyan girişimcisi ödülüne layık görülmüştür. Şirket, 2003 yılında İtalya ve Avrupa'da en iyi çalışma koşullarına sahip şirket seçilerek devamındaki 3 yıl boyunca da En İyi Çalışma Yeri ünvanınını almaya hak kazandı.

Avrupa, Asya ve Güney Amerika'da önde gelen fitness aletleri tedarikçisi konumundaki Technogym dünyada lider konumunu korumaktadır. 450'si İtalya'nın dışında olmak üzere 1,400'ün üzerinde çalışanı ve Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri, Asya ve Güney Amerika'da bulunan 12 şubesi ile Technogym, üretiminin %85'ini 100 ülkeye ihraç etmektedir.

F&D DEKORASYON TASARIM SAHİBİ FUNDA DÜZGÜN SAMİMİ DAVRANIŞIYLA  İLGİ ODAĞIYDI

Dünyada 60 ülkede, 50.000'in üzerinde Sağlıklı Yaşam / Wellness Merkezi ve ev Technogym rahatlığını yaşamaktadır. Her gün 18.000.000 kişi Technogym ekipmanlarını kullanarak forma giriyor.

SES SANATÇISI GÜLŞEN

Technogym üretimi, evlerden, otellere, güzellik merkezlerine, rehabilitasyon merkezlerine, fitness kulüplerine, askeri kışla spor merkezlerine, üniversite ve spor kulüplerinin spor salonlarına kadar sağlanan hizmetlerle birlikte üç ana ürün grubunu ( spor salonunda, evde ve rehabilitasyon alanında çalışma aletleri ) kapsamaktadır.


Zeynel Abidin Erdem

Her alanın profesyonelleri, kendilerini üstün kılan Technogym aletlerini tercih etmektedir. Schumacher gibi Ferrari 1 pilotları yıllardır Technogym ürünleri ile antrenman yapmaktadır. F.C. Juventus, Inter F.C., A.C. Milan gibi futbol takımlarının oyuncuları, ayrıca Alinghi ve America's Cup Prada takımları şirketin son teknoloji ürünleri ile formlarını korumaktadırlar.

 

POİNT OTEL SAHİBİ DURSUN ÖZBEK

Technogym Avrupa'da ve uluslararası alanda birçok spor takımının tedarikçisi olmakla birlikte Sydney 2000 ve 2004 Atina Olimpik ve Paralimpik (Engelli) Oyunları ile 2006 Torino Kış olimpiyatlarında resmi tedarikçi olrak görev yapmıştır. Son olarakta 2008 Beijing Olimpiyatları resmi tedarikçisi olarak seçilmiştir.

Golf federasyonu başkanı Ahmet Ağaoğlu