TATİLE DEĞİL, EVİMİZE GELİYORUZ

Eskişehirli Akol ailesi 20 yıldan bu yana her yıl en az 3 defa Kemer Rose Residence Beach Otel'de tatile geliyor

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-KEMER


Eskişehir'den 20 yıl önce tatil için geldikleri Rose Residence Beach Otel'e her yıl defalarca gelen Akol ailesi, yine Rose Residence Beach Otel'de gelerek bu kez dört nesil bir arada tatil yapma keyfi yaşadı. Akol ailesinden, 80 yaşındaki Kadriye Akol, kızları Seniha Uğurluoğlu, Sema Akol, Sabiha Akol, torunu Emre Uğurluoğlu ve torunun çocuğu Dila ile birlikte yine Rose Residence Beach Otel'de hep birlikte tatil yaptılar. Akol ailesi, otelin konumunu, yemeklerin lezzetini, personelin uzun yıllardır çalışıyor olması ile birlikte tanıdık yüzleri her zaman görmelerini ve tesisin 12 ay hizmet vermesinin kendilerini Rose Residence Beach Otel'e bağladığını belirtirken, “Buraya tatile değil, sanki yazlık evimize gelir gibiyiz” dediler. Akol ailesi, Rose Residence Beach Otel 25.yıl etkinliklerinde de unutulmamış ve kendilerine bir tatil verilmişti.

Dört nesil olarak 20 yıldan bu yana 'de tatile gelen Eskişehirli Akol ailesi ile bir araya gelen Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Gül Ege, “Her zaman tercih ediliyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Bir aileye hitap ediyor olmak, aile konseptimizi iyi oturttuğumuzu gösteriyor” dedi.
Yeliz Gül Ege, “Aile konseptimizi çok iyi oturttuk” Rose Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Yeliz Gül Ege yaptığı açıklamasında, her zaman tercih ediliyor olmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, bir aileye hitap ediyor olmanın, aile konseptlerini iyi oturttuklarını gösterdiğini söyledi. Yeliz Gül Ege, “ Burada her yaştan insanı bir arada buluşturuyor olmak herkese hitap ettiğimizi gösteriyor. Yine bu tatillerin sürekli olması da misafirlerimizi buraya bağladığımızı gösteriyor.

Akol ailesi, bu anlattığımız ailelerimizden, misafirlerimizden sadece bir tanesi. Bu şekilde yıllardır bizleri tercih eden çok sayıda misafirimiz var. Akol ailesinin buradaki farkı, yılda birkaç kez düzenli olarak 20 yıldır Rose Residence Beach Otel'i seçmeleri. Her fırsatta tatil imkanı yaratıp, her fırsatta da soluğu burada alıyorlar. Burada bir aile ortamı var. Onlara her zaman aynı odayı rezerve etmeye çalışıyoruz. Özel istekleri varsa, onları sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah her tesise böyle misafirler, böyle mutluluklar tatarlar. Çünkü turizm bu şekilde güzel. Biz otelimizde sürekli değişiklikler yapıyoruz fakat, bunların misafirlerimize nasıl yansıdığını çok fazla göremiyoruz. Bu bakımdan Akol ailesi gibi bizleri yıllardır tercih eden misafirlerin görüşleri oldukça önem taşıyor. Bu manada sürekli misafirlerimiz bizleri bir yerde tertipliyor ve düzenliyor” dedi.

Akol ailesi, “Buraya tatile değil, yazlık evimize gelir gibiyiz”
Akol ailesi olarak görüşlerini aldığımız Sabiha Akol ise kendilerini tatilde değil evlerinde gibi hissettiklerini söylediler. Otelin konumunu, yemeklerin lezzetini, personelin uzun yıllardır çalışıyor olması ile birlikte tanıdık yüzleri her zaman görmelerini ve tesisin 12 ay hizmet vermesinin kendilerini Rose Residence Beach Otel'e bağladığını belirten Sabiha Akol, “ 20 yıldan bu yana tatil amacı ile Rose Residence Beach Otel'e geliyoruz. Burada hep güler yüzle karşılaşıyor ve aynı şekilde tatilimizi yapıp aynı güler yüzlülükle şehrimize geri dönüyoruz. Buraya tatile değil, yazlık evimize gelir gibiyiz. Kendi evimiz gibi geliyoruz. Her yıl geldiğimizde odalarımız belli ve hep aynı odamızda kalıyoruz. Annemiz yaşlı olduğu için tüm personel inanılmaz ilgi gösteriyor. Otelin konumu, yemekleri ve personelin ilgisi çok güzel. Bu arada unutmadığımız en menli olayların birisi de Rose Hotels2in 25.yıl etkinliklerinde hatırlanmamız oldu. Bizleri 25.yıl kuruluş yıl dönümünde unutmayan Rose Hotels yönetimize çok teşekkür ediyoruz ” diye konuştu.

Dört nesil bir arada , 20 yıldır Rose Hotels'de tatil!...
Dört nesil bir arada tatil keyfi yaşadıklarına da dikkat çeken Sabiha Akol, “ 20 yıl önce İlk geldiğimizde annemiz bizleri buraya getirmişti. Şimdi ablam, ablamın çocukları ben ve birde şimdi torunumuz bu tatil keyfine katıldı. Dört kuşak tatil için Rose Residence Beach Otel'i tercih ediyoruz. Yılda en az dört defa Rose'de tatil yapıyoruz. Mayıs-Haziran ve Ramazan ve Kurban Bayramı tatillerini burada geçiriyoruz. Çok memnunuz” dedi.
“Bu otelin 20 yıllık her aşamasında biz vardık!” Tatile ilk geldiğinde 8 yaşında olan ve şimdi 28 yaşına gelen Emre Uğurluoğlu'da yaptığı açıklamasında, otelin son 20 yıldaki gelişimindeki her aşamasında kendilerinin de olduğunu belirtti.

Emre Uğurluoğlu, “ Buraya ilk tatile geldiğimde sekiz yaşımdaydım. Şimdi 28 yaşındayım. Herkesin aklında şu soru işareti gelebilir. 20 yıldır aynı otele gelinir mi? diye..Ancak biz burada şunu görüyoruz. Bir otel nasıl gelişir, nasıl değişir diye. Bu otelin 20 yıllık her aşamasında biz vardık. Biz her sene geldiğimizde merak içinde oluyoruz. Acaba nasıl bir değişiklik ile karşılaşacağız diye? Bence bu çok önemli. Yoksa iki sene üst üste aynı şeyi görmek insanda heyecanı yitirtebilir ama, biz burada yeniliği de görüyoruz. Ve her geçen sende çıtanın yükseldiğini de yerinde gözlemliyoruz. Hem ailemiz için çok güzel bir tatil oluyor, hem de her nesile hitap eden bir tatil görüyoruz burada” dedi.