TATİL GAZETESİ İLE TATİL.COM İŞBİRLİĞİ

Tatilgazetesi.com Tatil.com'u web sitesine entegre etti.Yapılan işbirliği ile Tatil Gazetesi okurları artık http://www.tatilgazetesi.com üzerinden tatil rezervasyonlarını yapabilecek ; online otel,uçak bileti ve tur satınalabilecekler

TURİZMİN SESİ


Tatil.com Reklam ve Pazarlama Müdürü Deniz Özkan şu şekilde konuştu :''Tatil.com ürün gamında dünyada 55.000'den fazla oteli en iyi fiyat garantisi ile sunmaktan mutluluk duymaktadır.Aynı zamanda yurt içinde ve Kıbrıs'ta 1000'e yakın tatil tesisi ile birlikte paket tur ve gemi turlarında, yurt içi & yurt dışı uçak biletlerinde fiyat ve ödeme avantajları ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.


Tatilgazetesi.com Online Rezervasyon Sistemi Hakkında:
Sistemin yapısı gereği misafirlerin talepleri doğrultusunda web sitesinde gerçek zamanlı olarak tüm ürünler sorgulanarak en uygun fiyatlı ürün ekrana gelmektedir. Bu şekilde tüm misafirler Tatil.com güvencesi ile ''tatil.tatilgazetesi.com'' üzerinden en iyi fiyatlara en doğru şekilde ulaşıp hiç beklemeden anında rezervasyon yapabilecekler ve hiç beklemeden otele giriş belgelerini ya da uçak biletlerini kendi yazıcılarından alabilecekler.


Tatil Gazetesi Genel Müdürü Ömer Nazım Özserin ise şu şekilde konuştu : '' Okurlarımızdan gelen talepler üzerine gazetemiz üzerinden online rezervasyon yapılmasını gündeme getirdik.Bu anlamda online seyahat sektörünün en büyük isimlerinden GTS Travel bünyesindeki Tatil.com ile işbirliği yaptık.Yaptığımız bu anlaşma ile //tatil.tatilgazetesi.com  adresi üzerinden 167 ülke , 9.000 destinasyon , 55.000 otel ve uçak biletleri , internet üzerinden güvenli bir şekilde satınalınabilecektir.

Turizm Sektörünün Online Gazetesi Tatilgazetesi.com okularının,turizm sektörünü takip ettikleri Tatil Gazetesi nden artık otel rezervasyonları ve uçak biletlerini satınalma işlemlerini de yapabilecek olmaları bizi sevindirmiştir. '' Online Rezervasyon : //tatil.tatilgazetesi.com