TASARIM İÇİN EĞİTİM ŞART

İstanbul Moda Akademisi ( IMA) ,Gençleri Geleceklerini Tasarlamaya Davet Ediyor !

TURİZMİN SESİ-HANDE KURT


Moda alanında kariyer yapmak isteyenler için İstanbul Moda Akademisi , 18 Ağustos 2010 Perşembe günü tanıtım günü düzenledi. İstanbul Moda Akademisi'nde düzenlenen özel tanıtım gününde Dice Kayek'in tasarımcısı Ece Ege ve İMA eğitmenleri, İMA eğitim programları hakkında bilgilendirme yaptı.

İMA Direktörü Seda Lafçı 'nın açılış konuşması ile başlayan toplantıda Ece Ege , kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtladı. Ece Ege, moda eğitiminin şart olduğunu belirterek , bu zamanda sadece yetenekliyim demenin yetmediğini çünkü çok sayıda yetenekli gencin bulunduğunu söyledi ve hemen her şeyden bilgi sahibi olunması gereken bir alanda gençlere sebat edin ve çalışın tavsiyesinde bulundu.

Her Cuma 15:00-17:00 saatleri arasında devam eden tanıtım günlerinde, London College of Fashion işbirliğinde verilen eğitim programları tanıtılıyor. Katılımcılar, moda alanında kendilerini parlak bir kariyere taşıyacak eğitim programları hakkında sorularına cevap bulmanın yanısıra, İMA'nın eğitim ortamını görme ve IMA eğitmenleri ile bire bir görüşme fırsatı buluyorlar.

İMA'da tanıtılan programlar;
Moda Tasarımı ve Teknoolojisi Lisans Programı
Moda Endüstrisine Kariyer Köprüleri; Moda Tasarımı ve Yönetimi Programı
Moda Portfolyosu Hazırlık Programı
Moda Tasarımı
Moda Yönetimi
Moda Perakendesinde Merchandising ve Satın alma
Görsel Mağazacılık
Moda Editörlüğü
Styling
Moda Fotoğrafçılığı
Yaratıcı Drapaj Teknikleri
Moda İllüstrasyonu
Moda Tasarımında Photosop & Illustrator

Tüm bu eğitimler hakkında detaylı bilgi sahibi olabilmek ve İMA eğitmenleri ile bire bir görüşerek moda kariyerlerini doğru belirleyebilmek için İMA, tüm modaseverleri tanıtım günlerine bekliyor.