TARABYA OTELİ SKAL ÜYELERİNİ AĞIRLADI

Skal İstanbul Kulübü'nün geleneksel mart ayı yemekli toplantısı tarihi Tarabya Oteli'nde gerçekleşti.

TURİZMİN SESİ-ARTİN ŞİRİNPINAR


Skal İstanbul Kulübü üyeleri gelenekse mart ayı yemeği için The Grand Tarabya Hotel'de bir araya geldi. Skal İstanbul Genel Sekreteri Bahar Birinci'nin konukları takdim etmesiyle başladı.

Başkan Patrice Lepkovski ve yönetim kurulunun Skal toast'unun ardından Lepkovski, turizmcilere hitap etti. Mart ayı toplantısını, The Grand Tarabya Otel'de yapmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Lepkovski, kendilerine ev sahipliği yapan Otel Genel Müdürü Bora Göymen ve ekibine teşekkür etti. Lepkovski konuşmasını şöyle sürdürdü:"Mart ayı toplantımızı İstanbul'da yaşayan birçok kişinin anılarında çok büyük bir yeri olan ve uzun süre yenileme çalışmaları sebebi ile kapalı kalan, Tarabya Oteli'nde gerçekleştirmek ve yeni halini sizlere göstermek istedik. Bu düşüncemizi paylaştığımız, otelin genel müdürü Bora Göymen'in teklifimizi kabul etmesi bizleri çok memnun etti."

 
Lepkovski'nin kürsüye davet ettiği Tarabya Otel'in Genel Müdür Bora Öymen otelin dünü ve bugününü anlatan bir konuşma yaptı. Otelle ilgili yapılan sunum turizmcileri eski günlere götürdü. Turizmcilerin geçmişe yaptığı bu yolculukla duygusal anlar yaşandı. Lepkovsi, Öymen'e günün anısına küçük bir armağan verdi.
 
 
SKAL İSTANBUL ÜYELERİ CATHIC'E DESTEK VERECEK
Başkan Lepkovski turizmcileri Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) 2013 hakkında bilgilendirdi. Skal İstanbul olarak destek verdiklerini belirten Lepkovski "29-30 Mayıs tarihlerinde The Marmara Taksim, İstanbul'da düzenlenecek olan CATHIC'e 65'ten fazla yerel ve global konuşmacı katılacak. Katılımcılar arasında otel yatırım endüstrisinde başarının nasıl yakalanabileceğini keşfetmelerini sağlayacak paylaşımlar olacak. 5 Nisan'a kadar süren erken kayıt indiriminden (600 $) yararlanmak için www.cathic.com'u tıklayabilirsiniz" dedi.
 
 
 
Skal İstanbul'un yeni üyeleri Azik Ciga, Ali Onaran, Lütfü Sapmaz, Ülfet Silahtaroğlu, Anıl Boydaş Tınaz sahneye davet edilerek yemin törenleri gerçekleşti.
 
 
Yeni üyelerin rozetleri Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Federasyon Başkanı Deniz Anapa ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takıldı.
 
 
Yemekli toplantı Mart ayında doğan üyelerin doğum günü kutlaması ile devam etti. The Grand Hotel, mutfak ve servis ekibi sahneye davet edildi. Alkışlarla onurlandırılarak teşekkür edildi.
 
 
 
The Grand Tarabya Hotel personeli