TAHTALI’DA BULUTLARIN KARLA DANSI

Akut Antalya Operasyon Birim sorumlusu ve Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitim Yüksekokulu öğretim görevlisi Yılmaz Sevgül, Olympos Teleferik’in katkıları ile Tahtalı’nın zirvesinde Fotoğraf sergisi açacak

TURİZMİN SESİ -Halil ÖNCÜ-KEMER


Sevgül’ün deklanşöründen ortaya çıkan fotoğrafların sergileneceği “ Tahtalı’da Bulutların Dansı” isimli sergi 28 Ağustos 2012 tarihinden itibaren gezilebilecek. Serginin açılışı Sergi 28 Ağustos 2012 tarihinde saat 12.30’da gerçekleştirilecek. Yoğun sıcakların yaşandığı bu günlerde karlı Tahtalı’nın fotoğraflarının yer alacağı sergi, sergiye katılan sanatseverlerin içini de bir nebze de olsa serinletecek. Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü yaptığı açıklamasında, “ Değerli dağcımız Yılmaz Sevgül’ün kar ve buzlarla kaplı Tahtalı Dağı’nın gizemli yüzünü, büyülü fotoğraflarıyla anlattığı sergisini Tahtalı 2365.mt de zirvede açacağız” dedi.


Akut Antalya Operasyon Birim sorumlusu ve Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitim Yüksekokulu öğretim görevlisi Yılmaz Sevgül ise yaptığı açıklamasında “ Yaptığım spor dalının avantajını kullanarak bulunduğum ortam ve mekânları deklanşörümde ölümsüzleştirmek şahane bir duygu. Birçok profesyonel de belki aynı mekânlara gelebilse çok daha çarpıcı örneklerini görebilirdik. Bu imkanı bana sağlayan Olympos Teleferik Yönetimine sonsuz teşekkürler” dedi.