Swissôtel the Bosphorusİstanbul’da düğün organizasyonları

Swissôtel the Bosphorus,İstanbul, çiftlerin en mutlu günlerini muhteşem düğün organizasyonlarıyla unutulmaz kılmaya davet ediyor

TURİZMİN SESİ


Şehrin içerisinde ancak şehirden çok uzak hissettiren asırlık ağaçlar arasındaki Sultanpark’ta hayal edilen düğünü gerçekleştirmek için deneyimli satış ekibi çiftleri bekliyor. Bu sene 30. yılını kutlayan Swissôtel The Bosphorus, İstanbul sizlere 30 yıllık Swissôtel kalitesini, güven ve tatmini yaşatıyor. Hayalinizdeki kır düğününü, yeşilin her tonunun hakimiyetindeki Sultan Park’ta rüya gibi bir törenle ölümsüzleştireceğiniz özel gününüz için Swissôtel her ayrıntıyı sizin için düşünüyor.

AllSafe kuralları çerçevesinde, tüm pandemi koşullarına uygun biçimde güncel düzenlemeleri yapılan düğün konseptleri ile Swissôtel, gerekli önlemleri alarak çiftlerin mutlu günlerine ev sahipliği yapmaya hazır. 
Çiflere özel düğün menüsünün hazırlanabilmesi için düğün tarihinden önce ziyafet yetkilisi ve şefleri eşliğinde menü tadımıyla çiftlerin kendi damak zevklerine göre leziz menüler organize edebilirler.

Düğün günü gelin ve damadın ailelerinin hazırlanması için iki adet odaya ek olarak gelin ve damadın yanında tüm gün “butler” servisi verilmektedir. Çiflerin düğün sonrası dinlenebilmeleri için çeşitli ikramların yer aldığı boğaz manzaralı balayı süiti ve ertesi gün odanızda size özel servis edilen kahvaltısı ile Swissôtel The Bosphorus, İstanbul farkını ortaya koyuyor. Düğününüze ait en büyülü anıları Swissôtel the Bosphorus,İstanbul farkıyla ölümsüzleştirin.