SURİYE’Lİ TURİSTLER KEMER’DE

Kültür turları ile Antalya'ya gelen ve bölgedeki yerleri gezen Suriye'liler Türkiye'nin tarihi ve doğal yapısına hayran kaldılar

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ ( ANTALYA )


Son dönem İsrail ile yaşanan siyasi gelişmeler nedeniyle düşen İsrail Pazarının yerini Suriye Pazarı almaya başladı. Antalya Ayka Vital Park Otel'de Ağustos ayının sonuna kadar üçer günlük turlar ile Antalya'ya gelen Suriyeli turistler, Düden Şelalesi, Aspendos gibi tarihi yerleri gezip Kemer de yat turuna katılıyorlar. Suriyeli turistlere kaldıkalrı süre içerisinde Ayka Vital Park Otel'de akşamları Türk gelenek ve göreneklerine göre eğlenceler düzenleniyor.

Ayka Vital Group CEO'su ve Ayka Vital Park Healthy Life & Holiday Residence  Clinical & SPA Genel Müdürü Emin Berk yaptığı açıklamada,“ Son dönem İsrail yaşanan siyasi gelişmeler neticesinde küçülen İsrail Pazarını, Suriye Pazarı ile tamamlıyoruz. Ortadoğu'dan ve özellikle de Suriye'den yoğun bir ilgi var. Ortadoğu'dan gelen misafirlerimiz 3 günlük olarak tesisimize geliyorlar,ve bu operasyonumuz ağustos ayının sonuna kadar sürecek. Otelimizde yarım Pansiyon konaklıyorlar.Bu Gruplar Ortadoğu'dan Kültür turizmi için geliyorlar .

Misafirlerimiz kahvaltılarını yaptıktan sonra Düden Şelalesi, Aspendos gibi tarihi yerleri gezip Kemer'de de yat turuna katılıyorlar.Ayrıca kendilerine akşamları Otelimizde Türk gelenek ve göreneklerine göre eğlenceler düzenleyip canlı müzik yapıyoruz.Ayrıca sağlık oteli olmamız sebebiyle her gelen gruptan çok sayıda misafirimiz rahatlamak için ozon tedavisi de yaptırıyor.” Dedi..