SUNTOPİA HOTELS’TE EĞİTİM KAMPI

TUI Travel Hotels Grubunun Antalya ve Muğla illerindeki otellerinde bir taraftan bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam ederken, diğer yandan da eğitim etkinlikleri sürdürülüyor

TURİZMİN SESİ


TUI Travel Hotels Gurubunun yeni markası Suntopia Hotels , farklı konseptleri ile hizmet vermek için eğitim etkinliklerini yoğunlaştırdı. Aralık ayında başlayan eğitimler hızla ve önceden planlanan şekilde devam ediyor. TUI Travel Hotels İnsan Kaynakları Direktörlüğü otellerdeki eğitim etkinliklerini sürdürüyor. Her düzeydeki çalışanlar için düzenlenen eğitimlere, Üst Düzey Yöneticileri de farklı eğitimlerle katılıyorlar. Bugüne kadar gurubun birçok otelinde verilen eğitimlere Sarıgerme'de bulunan Pegasos Palace Holiday Village ve Suntopia PegasosTropical İşletmelerinde devam edildi.

14-18 Mart tarihleri arasında Grup Eğitim Müdürü Avni Aker'in verdiği Oryantasyon, Misafir Memnuniyeti, Motivasyon, Liderlik ve Takım Becerileri Oluşturma Seminerlerine, işbaşı yapan 120 çalışan katıldı. Nisan ayında diğer çalışanların da göreve başlaması ile bu konulardaki eğitimlere devam edilecek. Sarıgerme'deki otellerin Genel Müdürü Engin Akbaş, “ Biz şirket olarak, otelcilik sektöründe pazarın istek ve beklentileri doğrultusunda, yeni konsept ve markalar oluşturuyoruz. Bu yıl ülkemiz turizm piyasasında 13 farklı konsept ve marka ile yer alacağız.

 Farklı ülkelerden gelen, farklı beklenti ve istekleri olan misafirlerimiz olacak “Misafirlerimizin tatil hayallerinin gerçekleştirilmesinin sağlanması” gibi bir vizyonumuz var. Gurup olarak, eğitime ve İnsan Kaynaklarına önem ve öncelik veren bir şirketiz. Bu amaçla buradaki 3000 yatak kapasitesine sahip, iki otelimizde ”Eğitim Kampı” oluşturduk, kalite başta olmak üzere, farklı konu ve eğiticilerle eğitim etkinliklerimiz bir ay boyunca devam edecek”, dedi.