STRATEJİ KAMPI SONA ERDİ

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Antalya Şubesi, 5-6 Şubat tarihlerinde Miracle Otel'de, üyeleri ile birlikte 2011 yılı strateji kampında bir araya geldi

TURİZMİN SESİ
Gençlerin liderlik ve girişimcilik yönlerini ortaya çıkarmak ,geliştirmek amacı ile gerçekleşen strateji kampında aynı zamanda 2011 yılı proje fikirlerinin temelleri de atıldı. JCI eğitmenlerinden Deniz Sarışın Gökkuş ile JCI Türkiye Genel Sekreteri Nuray Atsan tarafından verilen eğitimlerin yanında ,takım çalışmasına yönelik kapalı ve açık alan etkinliklerine yer verildi. Ayrıca 2011 yıllında Antalya şubesi tarafından gerçekleştirilecek olan girişimcilik eğitimleri ve sosyal sorumluluk projelerinin fikirleri de değerlendirildi.

Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Antalya Şubesi 2011 Başkanı Sevgi KUNUT AÇAN;Strateji kampının, senatör, üye ve aday üyeleri bir araya getirerek yeni proje fikirleri geliştirmek adına çok verimli geçtiğini ve bu sene ve sonraki dönemler için kaliteli ve yaratıcı fikirlerin ortaya çıkartıldığını belirtti.