STH TURİZM İLE AMERİKA FIRSATLARI

Kış dönemimi sıcak bir yerde geçirmek, denize girmek, güneşlenmek veya sadece uzaklaşıp dinlenmek için işte size fırsatlar

TURİZMİN SESİ
Üstelik 15 Şubat'a kadar yapılan kayıtlarda helikopter ile yapacağınız Grand Canyon turu da STH Turizm'in sizlere hediyesi olacak...  Kış döneminin yoğunluğunu ve stresini üzerinizden atmak, deniz, güneş ve kum ile buluşmak STH Turizm ile çok kolay...İşte size birkaç özel tur seçeneği...

Batı Amerika - (Fly&Drive)
Los Angeles – Las Vegas – San Diego'yu kaplayan ve toplam 7 gece konaklamalı programda konaklama süresince size tahsis ettiğimiz SUV (Jeep) ile gezebilmenin keyfini çıkaracaksınız.

Tur ücretimize uçak biletiniz, havalimanı vergileriniz, 3 ve 4* otellerde yapacağınız konaklamalar, araç kiralamanız ve sigortanız dahildir….

1.299 euro'dan başlayan tur fiyatlarına uçak bileti, havalimanı vergileri, 3 ve 4* otellerde yapılacak konaklamalar, araç kiralama ve sigorta dahildir…Rehber eşliğinde gezmek isteyenlerin unutulmadığı tur'da 1.699 €'dan başlayan fiyatlar ile STH Turizm Los Angeles ofisinde çalışan deneyimli rehberler eşliğinde gezebilirsiniz.

Şubat 15'e kadar yapılan kayıtlarda; Helikopter ile yapacağınız Grand Canyon turu da STH Turizm'in sizlere hediyesi olacak...

Karayipler
2010'da yurt dışı turlarına damgasını vuran gemi seyahatleri 2011 senesinde de tüm hızı ile devam ediyor. STH Turizm sizi Ocak ve Mart arasında sizlere inanılmaz fiyatlarla Karayipler'e götürüyor.
1 gece Miami'de konakladıktan sonra, Doğu – Batı veya Güney Karayipler'i kapsayan 7 gecelik bir gemi turu ile eğlence, ödüllü yemek seçenekleri, deniz, kum, güneş sizleri bekliyor.

1.199 €'dan başlayan tur fiyatlarına uçak bileti, havalimanı vergileri, Miami'de 1 gece otel konaklaması, 7 gece seçilen 5 yıldızlı gemide konaklama ve sigorta dahildir.
www.sthtravel.com.tr