SPORUN ‘KAPADOKYA’ HALİ

Alışılmışın dışında doğa ve sporla iç içe, sınırlarınızı test edeceğiniz bir kaçışa ne dersiniz

TURİZMİN SESİ


Dünyadaki 'çöl maratonu' konseptini Türkiye'ye getiren, 7-15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'Runfire Cappadocia'nın kısa etapları ile hayatınıza bambaşka bir bakış açısı kazandırabilirsiniz.
7-15 Temmuz tarihleri arasında çöl sıcağında mücadeleye hazır olun! Türkiye'nin ultra maratonları arasına katılacak olan “Runfire Cappadocia” ile dünyaya yeni bir rota ekleniyor. Eğer ultra maraton hiç koşmadım ama rotayı görmek, o deneyimi yaşamak ve sınırlarımla tanışmak istiyorum diyorsanız, size iki farklı seçenek sunuluyor: Discovery 6G ve Discovery 4G.

Discovery 6G
Bir ultra maratonun gerçekten ne demek olduğunu, kendi sınırlarının nerede başladığını merak eden koşucular keşif etabında ultra maratoncularla yarışma imkanı bulacak. Keşif etabında yarışacak koşucular her gün ortalama 10-15 km olmak üzere 6 gün boyunca koşacaklar. Yiyecek-içecek ihtiyacı, organizasyon tarafından karşılanacak olan koşuculara, eşya ve diğer malzemelerinin taşınması konusunda da destek verilecek.

Discovery 4G
Zihnindeki ultra maraton koşucusunu sahada test etmek isteyen koşuculara 4 günlük gerçek bir ultra maraton deneyimi sunuluyor. Vakitle yarışanlar, Runfire Cappadocia'nın zorlu koşullarında ayakta kalma mücadelesi verirken, kendi sınırlarıyla ve ultra maraton kavramıyla tanışacaklar. Bu kategoride yarışacak koşucular her gün ortalama 10-15 olmak üzere 4 gün boyunca koşacaklar. Yiyecek-içecek ihtiyacı, organizasyon tarafından karşılanacak olan koşuculara, eşya ve diğer malzemelerinin taşınması konusunda da destek verilecek.
Daha detaylı bilgilere www.runfirecappadocia.com  adresinden ulaşılabiliyor.