SPOR TUTKUNLARININ ADRESİ

Dünyanın en güzel koylarından Datça Yarımadası'nda yer alan Select Maris, çam ormanları arasındaki muhteşem konumu, özel koyları ve su sporları aktiviteleriyle spor tutkunu yerli ve yabancı seçkin konukların vazgeçilmez adresi

TURİZMİN SESİ
Geniş koylarıyla sörf, yelken, su kayağı, dalış gibi su sporları için ideal olan Select Maris; kuarz kumlu tenis kortları, küçük futbol sahası, plaj voleybolu ve yepyeni ekipmanlarla donatılmış aerobik alanı, D-Gym'in profesyonel kadrosu tarafından yönetilen klimalı kapalı spor salonu ile konuklarına farklı spor aktiviteleri yapma imkanı tanıyor.

Türkiye ve uluslararası şampiyonlukları olan hocalar tarafından verilen su sporları dersleri ile dikkat çeken Select Maris, yaz tatilinde adrenalin dolu saatler geçirmek isteyenlerin tatiline heyecan katıyor. Rüzgar sörfü, yelken, scuba diving ve snorkeli dalış sevenler için de ideal bir merkez olan Select Maris'te, slalom bölgeli su kayağı alanı, iki adet su kayağı botu bulunuyor. Su kayağı istasyonunda uzman eğitmenler eşliğinde başlangıç seviyesinden orta düzeye kadar çift, tek ve wake board eğitimleri veriliyor.

• Muhteşem Manzara, Beş Özel Koy
Datça Yarımadası'nda doğal koruma alanı içerisinde yer alan Select Maris, beş ayrı özel koyu ile 156.000 metrekare üzerine konumlandırılmış, denizden 45 metre yüksekliğindeki bronz renkli volkanik kayaların üzerinde yer alıyor. Ege ve Akdeniz'in kesiştiği, adaların uzandığı bir manzaraya hakim olan otel; 5 yıldızlı odaları, suitleri, lobisi ve restoranlarıyla konuklarına lüks, keyifli ve modern bir atmosfer sunuyor. Select Maris; standart çift kişilik, deluxe, ebeveyn, aile odaları, köşe suit ve kral dairesi olmak üzere 9 farklı kategoride 274 odaya ve 553 yatak kapasitesine sahip. Muhteşem günbatımı manzarası eşliğinde Oasis ve La Scala gibi özel temalı restoranlarında dünya mutfağından seçkin ve farklı lezzetler sunan Select Maris, ayrıca konuklarına kumsalda yakılan ateş ile barbekü keyfi de yaşatıyor.

• Select Maris'ten Çocuklara Özel Sahil
Select Maris, çocuklu aileleri de unutmadı. Çocuklara özel kulüplerin eğlence ve oyun dolu günlük programlarının yanı sıra Select Maris'deki özel sahil ile çocuklar yaşıtlarıyla beraber güvenli ve eğlenceli tatilin tadını doyasıya çıkarıyor..

Select Maris'in sunduğu diğer ayrıcalıklar arasında ayrıca VIP araçlarla kara transferi ya da helikopterle havayolu ulaşımı da yer alıyor.

Reservasyon için Antur Turizm: 0212 354 22 00

Doğuş Turizm
Doğuş Grubu'nun yedi ana faaliyet alanından biri olan Doğuş Turizm Grubu, 1976 yılından beri turizm sektöründe faaliyet göstermektedir. Altı adet 5 yıldızlı otel, iki adet 5 yıldızlı tatil köyü olmak üzere toplam sekiz tesisin sahibi olan Doğuş Turizm Grubu, 1648 çalışanı, 2392 oda kapasitesi, 5072 yatak kapasitesiyle turizm sektörünün öncü firmaları arasında yer almaktadır. Şirket bünyesinde hizmet veren tesisler; Select Maris Club Resort, Sheraton Voyager Antalya Resort & Spa, Aldiana Side Beach, Paradise Side Beach Hotel, Maritim Hotel Club Alantur , Maritim Hotel Grand Azur, Grand Hyatt İstanbul ve Park Hyatt İstanbul Maçka Palas.