SONBAHARDA TATİL BAŞKADIR!

Yazın en seçkin ve gözde tatil merkezi Susesi Luxury Resort, sunduğu ayrıcalıklı hizmet kalitesiyle sonbahar mevsiminin tüm güzelliğini unutulmaz anılara dönüştürüyor

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


İSTANBUL- Eylül güneşinin çekici sıcaklığı, yeşil ve mavinin büyüleyici yansımaları ve Susesi Luxury Resort'un kişiye özel seçkin hizmeti... Sonbahar tatilini benzersiz bir ihtişamla buluşturmak isteyenler, yazın en hit tatil merkezinde soluğu alıyor.

Antalya Belek'in muhteşem doğasını dünya çapında seçkin bir tatil konsepti ile taçlandıran Susesi Luxury Resort, sıra dışı peyzaj ve mimarisi ile yaz sezonunu hafızalardan çıkmayan bir tatille kapatmak isteyenler için eşsiz olanaklar sunuyor. İlhamını tamamen “su”dan alan ve 90.000 m2lik bir alana yayılan benzersiz tesis, sonbahar tatiliniz için de kusursuz bir atmosfer sunuyor: En seçkin lezzetlerin sunulduğu, unutulmaz anların yaşandığı, hem zihinsel hem bedensel olarak gerçek bir yeniden doğuşun yaşandığı, sizi bambaşka hayallere sürükleyen harikulade bir masal kenti...

Royal Suit'ler , mimari ve dekorasyonu ile büyülüyor...
Susesi Luxury Resort'un 200 m2lik Royal Suitleri, 2 ayrı yatak odasından oluşuyor ve adeta bir masal kentini konuklarının ayaklarına seriyor. Bu muhteşem suitlerin terasındaki kişiye özel havuz, dünyada az örneği bulunan bir mahremiyet ve özgürlük imkanı veriyor. Cam kenarına yerleştirilmiş deniz manzaralı 2 jakuzisi ile Royal Suitler, Akdeniz'in eşsiz manzarasını karşı konulamaz bir lüks ve konfor tutkusuyla bütünleştiriyor.

Hizmet ve ayrıcalıkta doruk noktası: Susesi Luxury Resort Royal Suites
İçecekle karşılama, odada ekspres kayıt ve hoşgeldiniz kokteyli, şampanya ve havyar sunumu... Günlük gazete servisi, tüm A'la Carte Restoranlar'da rezervasyon önceliği, Vip A'la Carte Restoran'da kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği hizmeti, 24 saat oda servisi ve özel uşak hizmeti, sahilde / havuz başında Chalet tahsisi (10:00 – 18:00 saatleri arası), Chalet'de öğle yemeği (menüden seçmeli) Meyve, Şampanya ve Bar Servisi, VIP Transfer, Çamaşırhane ve Kuru Temizleme Servisi gibi ultra premiyum servisler, Royal Suitler içinde ücret dahilinde sunuluyor.

Sonbahar tatilinin lezzetine doyum olmaz!
Dünya mutfaklarının en özel lezzetlerini uluslararası şeflerin yönetiminde sunan Susesi, her konuda olduğu gibi yiyecek-içecek servisinde de çok iddialı bir konumda. Zengin ve her biri seçkin tatlarla donatılmış açık büfe için adres otelin ana restoranı Turquoise. Özel Türk Yemekleri ile Tuğra; İtalyan ve Akdeniz mutfağını taçlandıran Paprica; deniz ürünlerinin her çeşidini bulabileceğiniz Alesta; Uzakdoğu'nun egzotik tatlarıyla Cassia ve Meksika mutfağının ateşli tatlarını sunan Ada, size dünya çapında bir lezzet yolculuğuna taşıyacak. Bu restoranlarda ödüllü Executive Cheff yönetiminde hazırlanan dünya lezzetlerinin keyfine varmanın ötesinde görsel olarak da dünyanın farklı köşelerinde bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Çünkü her bir restoran, sunduğu mutfağı tamamlayan seçkin ve renkli bir dekorasyona sahip.

La Calisse Spa ile kendinizi yeni bir hayata hazırlayın!
Susesi'nin hayran bırakan atmosferi ile bütünleşen La Calisse Spa ise sayısız sağlık ve güzellik terapisini ayrıcalıklı bir hizmet anlayışıyla buluşturuyor. VIP Spa Suitleri, Anti-Aging merkezi, özel terapi odaları, suyun tedavi edici etkisinin doruğa çıktığı hidroterapi alanları, sauna ve fitness merkezi ve kapalı havuzu ile hayal edebileceğinizden daha fazlasını bir arada sunan La Calisse'de yeniden doğmak için her şey hazır! Buradaki tüm hizmetler, dünya çapında uzmanlar ve ürünler eşliğinde sunuluyor.

www.susesihotel.com