SKÅL ANTALYA’DA ZİNCİR DEĞİŞİMİ

SKÅL ANTALYA KULÜBÜ zincir değişim töreni, 28 Şubat'ta The Marmara Antalya Beach & Resort otelde gerçekleşti.

TURİZMİN SESİ


Zincir değişim törenine; SKÅL Int. Onur Üyesi, SKÅL Int Konsey Üyesi, SKÅL Kulübü Başkanları, SKÅL Int. Ulusal Komite üyeleri, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, AKTOB ve ATAV başkanları ile SKÅL ANTALYA KULÜBÜ üyeleri katıldı.

Yeni Başkan Umman Çetinbaş yaptığı teşekkür konuşmasında yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, kulübün 2010 yılı hedeflerini ve sürdürülebilir turizme katkı sağlamak için başlattıkları SKÅL Ormanı ve SKÅL Köyü projelerini anlattı.

SKÅL ANTALYA KULÜBÜ olarak sloganlarının “Dostlukla iş yapmanın keyfine varalım” olduğunu belirten yeni başkan, konuşmasını 'SKÅL kardeşlerimizin desteği ve katılımıyla önümüzdeki dönemde topluma ve sektöre fayda sağlayan güzel işler yapacağız' sözleriyle tamamladı.

Üyelerini, turizm sektörünün üst düzey profesyonellerinin oluşturduğu uluslararası bir sivil toplum organizasyonu olan SKÅL International'ın; dünya'da 87 ülkede, 500 farklı şehirde, ülkemizde ise Antalya, Denizli, Fethiye, Bodrum, İzmir, Marmaris, Bursa, Çukurova, Kapadokya, Kuşadası, Alanya, Ankara, Marmara, İstanbul ve 23 Ocak'ta faaliyete geçen Eskişehir Skål Kulüpleri bulunmaktadır.

SKÅL ANTALYA KULÜBÜ' nün iki yıl süre ile seçilen Yeni Yönetim Kurulu:

Umman ÇETİNBAŞ Başkan Crystal Hotels CEO
Münciye ÇAVUŞOĞLU Genel Sekreter Form Ajans Müdürü
Mehmet BİÇER Sayman Hotel Lara Beach Genel Müdürü
Asil AKAR Üyelik Geliştirme Asterix Tour Sahibi
Cüneyt KURU Çevre ve Proje Dst. Magic Life Water World Genel Müdürü
Dinçer SARIKAYA Young SKAL Limak Atlantis Hotel Genel Müdürü
Bülent DOKUZLUOĞLU Basın Halkla İlişkiler BIX Kurumsal Yön. Danışmanlığı Sahibi

Bülent DOKUZLUOĞLU
Skal International Antalya Kulübü
Yönetim Kurulu Üyesi
Basın ve Halkla İlişkiler