SKÅL ANTALYA ÜYELERİNE ROZET TAKTI

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ, Ağustos ayı toplantısını, Best Western Khan Otel'in ev sahipliğinde gerçekleştirdi

TURİZMİN SESİ


Aday üyelik süreçleri tamamlanan Bünyat Özpak ve Alper Sert rozetlerini takarak SI Antalya kulübüne resmen katıldı. Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, SI Antalya Kulübü Başkanı Umman Çetinbaş, 2010 yılında üye sayımızı önemli ölçüde artırdık, bu yılda üye sayımız artmaya devam ediyor, yapmış olduğumuz projelerle turizm sektöründeki misyonumuzu yerine getirmeye devam edeceğiz dedi.

Ağustos ayında doğan kulüp üyelerine pasta kesildikten sonra, ev sahibi Best Western Khan Otel Genel Müdürü Muazzez Tonguç'a Başkan Umman Çetinbaş tarafından teşekkür plaketi verildi. Skal seyehat ve turizm tüm kollarını bir araya getiren tek uluslararası organizasyondur. Bünyesinde, sektördeki yönetici ve üst düzey yetkililer bulunmaktadır ve bütün Skal kardeşleri yerel ve ulusal platformlarda buluşup, arkadaşlık ortamı içerisinde turizm sektörünün ortak mevzularını tartışırlar.

Bugün ise Skal, 80 ülkede 500 kulüp ve 25.000 üyeye sahiptir. Diğer profesyonel organizasyonlar gibi (Rotary, Oddfellovvs, Lions v.b.) bütün milli ve bölgesel komiteler İspanya'da, Torremolinos'da kendi sekreteryasına sahip A.I.S.C. (Skal International) şemsiyesi altında toplanmıştır.