SKAL MARMARA 3 YAŞINDA

Marmara Skal Kulübü, Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleştirdiği 3. Kuruluş Yıldönümü Gala Yemeği'nde, sektörün önde gelen isimleri ile muhteşem bir kutlama yaptı

TURİZMİN SESİ


Marmara Skal Kulübü Başkanı Ferzan Kırhan, Marmara Skal Kulübü'nün kurulmasını sağlayan İlkay Bener'e teşekkür ederek başladı


“Evet sevgili skal dostları kuruluşumuzu gerçekleştiren onursal Başkanımız Sayın İlkay Bener Bey'e çok şey borçluyuz. Bugün 3. Yılını kutlamakta olduğumuz Skal Int Marmara Kulübü çeşitli projeleri, aktiviteleri gerçekleştirerek sektör içinde yeni bir enerji oluşturdu.

Her şeyden önemlisi kardeşlik, dostluk bağlarımızın güçlenmesini sağladı. Gerek Anadolu yakasında turizm faaliyetlerinde bulunan üyelerimiz, gerekse Türkiyenin dört bir köşesindeki Kardeş Kulüblerimizle tanışmamıza vesile oldu. Skal bilincini ruhumuza taşıdı.


Kendisine huzurunuzda teşekkürlerimi iletmek istiyorum.”
Gecenin davetli misafirleri geçmiş dönem Dünya Başkanı Hülya Arslantaş ve İstanbul Skal Yönetim Kurulu Üyesi Eşi Cem Aslantaş, Türkiye Milli Komite 2. Başkanı Deniz Anapa, Skal Uluslararası Şeref Üyesi Somer Özkök, Skal Uluslararası Şeref Üyesi ve Marmara Int Kulübü Onursal Başkanı İlkay Bener ve eşi İstanbul Skal Kulübü üyesi Gülçin Bener, Türkiye Skal Şeref Üyesi George Kudyan, Türkiye Skal Şeref Üyesi Melike Doğruer, Türkiye Skal Şeref Üyesi Savaş Gürsel ve İstanbul Skal Kulübü Eşi Dilek Gürsel, İstanbul Skal Kulübü Başkanı Vedat Bayrak , ULUÖNDER , ATA'MIZIN Manevi kızı Ülkü Adatepe , Marmara Skal Kulubü Üyeleri idi.

 


Başkan Kırhan, daha sonra gerçekleştirdikleri ve planladıkları çalışmaları hakkında bilgiler verdi : Kırhan, “Yönetim kuruluna seçilmemizden bu yana gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri ve gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz projelerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Kulüblerarası dayanışmayı, dostluğu geliştirmeyi kendimize ilke edinip, sözlerini Yönetim Kurulu Üyemiz Jale Kibritçioğlu'nun yazdığı, Skal dostluğunun vurgulandığı Marşımızı yaratarak, Başkanlık Devir Teslim törenine yetiştirdik.

2011 yılında gerçekleşecek Uluslar arası Dünya Konsül Üyeleri Toplantısına evsahipliği yapmak üzere aday kulübler arasına, Türkiyeden de Kulümüz katıldı. Bununla ilgili bir tanıtım filmi çekilerek yurt dışına gönderdik ve adaylığımız onaylandı dedi.Bu toplantının İstanbulda yapılması için tüm katkılarımızı sağladık ve haber bekliyoruz.

17, 18 Eylül 2010 tarihlerinde Skal Marmara Kulübümüzün ev sahipliğinde Heybeli Ada, Halki Palace'da ULUSAL KOMİTE TOPLANTI'sı yapacağız, program ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde tüm skal Üyelerine duyurulacaktır. PENDİK HALK EĞİTİM MERKEZ'iyle birkaç toplantı gerçekleştirerek, bir işbirliği anlaşması yaptık. Bu proje ile İşsiz gençlere yönelik düzenlenecek eğitim programları ile Turizm alanında sertifika almaları ve iş olanağı sağlayacağız.


Marmara Skal Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bülent Karamanoğlu'nun Toroslarda Ermenek Balkusan Köyünde başlattığı Yardım Kampanyası ve Karne Hediyesi projesine bizlerde destek vererek, bir kamyon yardım götürdük. Öğrencilere karne hediyesi bisiklet ve giyim eşyası dağıttık.

Tarihte Karamanoğullarının başşehri olarak geçen Ermenek 12 Mayıs 1277′de Karamanoğlu Mehmet Bey'in hitabesiyle, Türk Dili Resmi Dil kabul edilmişti.Bu sebeple oraya yaptığımız ziyarette, Türk Dil Bayramınada katıldık.Bundan sonra yardım kampanyası projelerimize SKAL INT MARMARA KULÜBÜ olarak hızla devam edeceğiz.Skal Int Web Sitemizin işlevselliğinin artması ile Web Sitemizi geliştirdik, çalışmalarımız devam ediyor.İnanıyorum ki bir sonraki dönemimize bayrağımızı teslim ederken yapmış olduğumuz çalışmaların gururunu birlikte paylaşacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

SKAL INT MARMARA KULÜBÜ 3.YIL PASTASI

Skal int Marama 3. yıl pastasını Kurucu üye ilkay Bener, Dünya Skal geçmiş dönem başkanı Hülya Aslantaş ve Marmara Skal Başkanı Ferzan Kırhan kesti.

SKAL MARMARA RESMİ TOAST'UNU HÜLYA ASLANTAŞ YAPTI

Resmi Skal Toast'u Geçmiş Dönem Dünya Başkanı Hülya Arslantaş ve Marmara Int Skal Kulübü Başkanı Ferzan Kırhan birlikte yaptılar

Skal maramara 3 .yıl kutlamasında Genel müdürler mum yakma yarışması yaptı ,Masa dışında mumu yakıp bir türlü cam fanusa koyamayan müdürler kendi hallerine de güldüler bir mumu yakamadık bu masada bir iş var dediler.

Bu sefer tamam EROL SONAY yaktım mumu

EROL,Bu mumda bir iş var beceremedik mum bizle oyun oynuyor

EROL Tamam abi fanusu hemen kapat da sönmesin


EROL SONAY ve müdür ekibi sonunda 3 saatte mumu yakabildi bravo kutlarız sizi

ŞİMDİ DANS ZAMANI

Uyarı!
Bu sitede yer alan tüm içerik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca tescil ve koruma altındadır. Kısmen dahi olsa; basılı şekilde ya da internet üzerinde, izinsiz çoğaltılıp kopyalanamaz, alıntı yapılıp, kullanılamaz.Ancak habere aktif link verilerek kullanılabilir.

https://www.turizminsesi.com/haber/skal-marmara-3-yasinda-7578.htm