Skal İstanbul Kulübü Geleneksel Yemeği Gerçekleşti

Skal International İstanbul Kulübü Mayıs Ayı Yemeği Bursa Skal Kulübü Üyeleri ile birlikte Gerçekleşti

TURİZMİN SESİ

Skal International İstanbul Kulübü tarafından her ay geleneksel olarak yapılan yemek organizasyonu 23 Mayıs Pazartesi akşamı Skal Bursa Kulübü Başkanı Hüseyin Özdilek’in ev sahipliğinde ve Bursa Skal Kulübü üyelerinin katılımıyla Wyndham Grand İstanbul Levent Hotel’de gerçekleşti.

Skal International İstanbul ve Bursa Kulüplerinin üyelerinin katılımıyla gerçekleşen yemeğe Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Bahar Birinci, Skal International Bursa Kulübü ve Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve İstanbul Turizm Atölyesi Koordinatörü Tülin Ersöz, TAŞFED Başkanı Yalçın Manav, Skal International geçmiş dönem Dünya Başkanı Salih Çene, Universal Turizm Genel Direktörü ve Skal International geçmiş dönem Dünya Başkanı Hülya Altıntaş ve Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Abidin Erdem katıldı.

Hüseyin Özdilek ve Bahar Birinci’nin bütün üyelerle yaptığı Skal Toast ile başlayan akşam yemeği, her iki başkanın hoş geldiniz konuşması ile devam etti.

Keyifli geçen akşam yemeğinde Bursa Skal Kulübüne yeni alınan üyelerin yemin töreninin yanı sıra Vildan Demir sahne aldı. 

 
 
Bahar Birinci “Her iki kulübün Mayıs ayı yemeğine ev sahibi olmasından ve iki kulüp üyelerinin böyle anlamlı ve güzel bir gecede biraraya gelmelerinden ötürü Skal Bursa Kulübü Başkanı Hüseyin Özdilek’e teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca bu akşamki yemeğe eşleriyle birlikte katılımlarından dolayı Skal Bursa Kulübü ve Skal İstanbul Kulübü üyelerine ayrı ayrı şükranlarımı sunmak isterim. Skal üyeleri olarak turizm sektörünün geçtiği bu zor günleri birbirimize kenetlenerek atlatacağımıza inancım sonsuz” dedi. 
 
 
Skal International İstanbul Yönetim Kurulu Kulübü Başkanı Bahar Birinci gece sonunda ev sahipliğinden dolayı Skal Bursa Kulübü Başkanı Hüseyin Özdilek’e hediyesini takdim etti. 
 
 
Skal ailesi içinde gerçek dostluklar hiç bitmez.TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) kurucu üyesi ve danışmanı,Dünya turizminin cenneti Maldivler Fahri Başkonsolosu Nihat Böytüzün ve Ramada İstanbul Taksim Hotel Genel Müdürü Ali İmdat Uçar
 
 
Skal Dünya Şeref Üyesi Somer Özkök Skal Ailesi için birbirinden güzel Türk Sanat müziği okuyan soliste teşekkür ederek ellerinden öptü.
 
Zeynel Abidin Erdem,Ayşe Önen ve Hüseyin Özdilek
 
 
Bright Turizm Salih Zeki Salihoğlu, Tülay Salihoğlu,Neslihan Özyiğit ve SKAL İstanbul Geçmiş Dönem Başkanı Kemal Özyiğit