SKAL İSTANBUL 2010'A VEDA ETTİ

Skal International İstanbul üyeleri,Ceylan InterContinental İstanbul 'da düzenlenen bir yeni partisiyle 2010 yılına veda etti

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Fatih Şenuslu'nun ev sahipliğinde Ceylan Intercontinental City Lights Bar'da Su Soley ile nostalji bir müzikle Skal International İstanbul üyeleri 2010 yılına veda etti.

Ceylan InterContinental İstanbul 'da saat 19.00'da başlayan, sürpriz hediyelerin olduğu piyango çekilişi ile devam etti.

Oldies but goldies müzik eşliğinde içkilerini yudumlayarak skal dostları yılın son gününde birbirlerinin yeni yılını kutladı.

Başkan Vedat Bayrak açılış konuşmasında konuşma yaptığı gecede, konuklar geleneksel yılbaşı çekilişine de katıldılar.



Skal İstanbul Başkanı Vedat Bayrak Süha Uyar ile birlikte tüm katılımcılara teşekkür ederek Skal şerefine kadeh kaldırdı.

Süha Uyar son birkaç toplantıya katılamadım Roma'daydım başkana mesaj atmak istedim ama yoğunluktan atamadım. Cem Tv genel müdürü olarak çalışıyorum. Cem Tv'de Turizm konulu proğramlar yapıp turizmin sesi olacağım dedi.



Skal İstanbul'un yeni yıl kutlamasına Skal üyelerinin yanı sıra seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Skal İstanbul üyeleri ile renklenen gecede pistler profesyonel turizmcilerin birbirinden güzel dansları ile gece boyunca sürdü.

Tüm Turizmcilerin katılımı ile gerçekleşen yılbaşı partisinde SKAL Dostları birlikte olmanın sevincini bir kez daha yaşadılar.

Skal İstanbul'un yeni yıl kutlamasına Skal üyelerinin yanı sıra seçkin bir davetli topluluğu katıldı


ZENGİN YILBAŞI HEDİYELERİ
Skal İstanbul'un yılbaşı gecesinde çok zengin bir de piyango düzenlendi. Yapılan çekilişle, sponsorların verdiği ödüller üyelere ve katılımcılara dağıtıldı: Sırası gelen hediyeyi aldı herkes memnundu.

Ödüller arasında farklı havayollarından uçak biletleri, farklı hotellerde hafta sonu konaklama, gemi turları birbirinden değerli hediyeler verildi



Turizmin Sesi Genel Yayın Yönetmeni Bora Özgen gecede yapılan çekilişte Apextour'un Ocean Majesty gemisi ile 7 gece 8 gün Doğu Akdeniz gemi turunda 1 double dış kabin kazandı.