SKAL INTERNATİONAL İSTANBUL’A PARİS’TEN KARDEŞ GELDİ

28 Nisan tarihinde Paris'te yapılan törende, dünyanın 1 numaralı ilk kulübü Skal International Paris Kulübü ile dünyanın en büyük kulubü olan Skal International İstanbul Kulubü arasında, 'kardeş kulüp' anlaşması imzalandı

TURİZMİN SESİ
Skal International Dünya Başkanı Hülya Aslantaş'ın başkanlığında yapılan törende, Skal International İstanbul Kulübü adına Başkanı Kemal Özyiğit, Skal International Paris Kulubü adına Başkanı Pierre Lamotte, sertifikalarını Skal Dünya Başkanının elinden aldılar.

Skal International Istanbul Başkanı Kemal Özyiğit'in dün yayınladığı mesajı,

Sevgili Skal Kardeslerim,

Bugun 28 Nisan, Skal International'in kurulusunun 75. Yili..
Tum Skal Kardeslerimizin Dunya Skal Gunu kutlu olsun .....

Sevgili Kardeslerim,

SKAL'in kuruldugu sehir olan Paris'te, Dunya Baskanimiz Sevgili Hulya Aslantas'in organize ettigi muhtesem kutlama torenlerine Siz Kardeslerimizin adina katildik. Dun gece Fransa Parlemento Binasında gerceklesen Kokteyl ve Gala Yemeginde, Fransa Meclis Baskaninin da katilimiyla Skal International'in 75. Yilini kutladik.

Bugun de Skal'in kurulusunu anmak icin yaptigimiz ziyaretlerden sonra, cok guzel bir gezi teknesinde gerceklestirilen Dunya Skal Gunu Yemeginde her ulkeden gelen Skal Kardeslerimizle birlikte, hem bu cok ozel gunu en guzel sekilde kutladik, hem de Dunyanin ilk Skal Kulubu olan Paris Skal Kulubu ile Dunyanin en buyuk Skal Kulubu olan Istanbul Skal Kulubumuz adina "Twinning of the Clubs" sozlesmesini imzaladik.

Bu ozel gunde gerceklestirdigimiz tarihi birliktelikten sonra, Istanbul Skal Kulubumuz ile Paris Skal Kulubu onumuzdeki aylarda ortak calismalarina basliyacaktir. Paris kutlamalari ile ilgili fotograf ve detaylari Istanbul'a donunce sizlerle paylasmak dilegiyle, siz Skal Kardeslerimin Dunya Skal Gununu bir kez daha kutlar ve Dunya Baskanimiz Hulya Aslantas'in Dunya Skal Gunu mesajini asagida bilgilerinize sunarim.

Skal Sevgi ve Saygilarimla,

Kemal Ozyigit
Baskan
Skal International Istanbul