SKAL DÜNYA BAŞKANI ASLANTAŞ DUBAİ’DE

Skal Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, Kültürleri Buluşturmaya devam ediyor

TURİZMİN SESİ


Skal International Dünya Başkanı Hülya Aslantaş, kültürleri buluşturmaya ve Türkiye'nin fahri tanıtım elçiliğini yapmaya devam ediyor. Skal Dünya Başkanı Hülya Aslantaş ve eşi Cem Aslantaş, Avustralya, Filipinler ve Endonezya'nın ardından, Dubai'de Skal üyeleri ve yetkililerle bir araya geldi.

Dubai, 2011 yılında, 72. Skal Dünya Kongresi'ne ev sahipliği yapmaya aday Uzakdoğu seyahatinin son durağı olarak Dubai'yi ziyaret eden Hülya Aslantaş, Dubai Skal Kulubü üyeleri ile Palace Otel'de düzenlenen İftar yemeğinde buluştu.

Dubai Kongre Merkezi'ni de ziyaret eden Hülya Aslantaş, 2011 yılında, 72. Skal Dünya Kongresi'ne aday olan Dubai'nin, gelişen turizmi ve kongre hazırlıkları hakkında bilgi alarak, incelemelerde bulundu.
Sea Wings deniz uçağı ile Dubai Turu gerçekleştiren Hülya Aslantaş, Dubai'nin son yıllarda turizmdeki hızlı yükselişini, bir de gökyüzünden inceleme fırsatı buldu.

EMAAR Gurubu'nun yeni yatırımı Address Burj Dubai Otel'de misafir edilen Hülya Aslantaş, Emirates Havayolları yetkilileri ile bir araya gelerek, Skal International'e verdikleri destek için teşekkür etti. Bu vesile ile Hülya Aslantaş, kendisi ve eşinin, son Uzakdoğu seyahatine sponsor olan Emirates Havayolları Türkiye Genel Müdürü Bahar Birinci'ye desteklerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.