SKAL ANTALYA'NIN NİSAN AYI TOPLANTISI

Skal International Antalya Kulübü Nisan Toplantısını Gloria Serenity Resort de yaptı

TURİZMİN SESİ


SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ, Nisan toplantısını Gloria Serenity Resort de gerçekleştirdi.Antalya Vali Yardımcısı Sn.Recep Yüksel, Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Sn.Cumhur Güven Taşbaşı, Tanıtma Genel Müdür Yrd. Sn.Levent Demirel ve Antalya Skal Kulübü üyelerinin katıldığı toplantıda, Sn Cumhur Güven Taşbaşı bir konuşma yaparak Tanıtma Genel Müdürlüğünün faaliyetleri hakkında üyelere bilgi verdi.

Turizmde hizmet kalitesini artırabilen, sürdürülebilir, çevreci işletmelerin kalıcı olabileceğini söyleyen Taşbaşı, bu konuda tüm işletmelerin çalışmalarına hız vermesi gerektiğini bildirdi.Üyelerin de sorularını da yanıtlayan Taşbaşı alternatif pazarlarda ve Ortadoğu pazarında özellikle İsrail de başlayan rezervasyon kıpırdamalarının devamı halinde bir tanıtım atağı başlatılabileceğinin de mesajını verdi.




SI Antalya Kulubü Başkanı Umman Çetinbaş, 2012 turizmi beklentileri hakkında görüş bildirdi. Toplantı sonunda Başkan Umman Çetinbaş Sn.Cumhur Güven Taşbaşı na bir teşekkür plaketi sunarak Skal a olan ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti ve rozet takılan Sn. Cumhur Güven Taşbaşı SI Antalya Kulübü onur üyesi oldu. Nisan ayında doğan kulüp üyelerine kesilen pasta ile sona eren toplantı oldukça yoğun katılımla gerçekleşti.