SKAL ANTALYA SUİX LARA'DA TOPLANDI

Seyehat ve turizmin tüm kollarını bir araya getiren tek uluslararası organizasyon olan Skal'ın Antalya Kulübü, yeni yılın ilk toplantısını Hotel Suix Lara'da gerçekleştirdi

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-ANTALYA


Hotel Suix Lara Genel Müdürü Ömer Özkul'un ev sahipliğinde toplanan Skal Antalya Kulübü arkadaşlık ortamı içerisinde ortak mevzuları tartışma imkanı buldu. Skal Antalya Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Umman Çetinbaş, yeni yılın ilk toplantısını OFO otel olarak bilinen ve yenilenmiş hali yeniden hizmete açılan Hotel Suix Lara'da yaptıklarını belirtirken, ev sahipliği için Genel Müdür Ömer Özkul'a teşekkürlerini sundu.


Çetinbaş " Skål Antalya Kulübü, turizm sektörünün Antalya'daki üst düzey profesyonelleri tarafından 1988 yılında kurulmuştur.

Antalya'nın turizm sektöründe gösterdiği hızlı büyümeye paralel olarak, Skål Antalya Kulübü de üye sayısını kısa zamanda arttırarak, turizm sektörünün, bölgesindeki en önemli sivil organizasyonlarından birisi haline gelmiştir. Bugün üye sayısı bakımından ülkemizin üçüncü büyük Skål kulübüdür" dedi.