SKAL ANTALYA RİXOS LARES’TE TOPLANDI

Skal International Antalya Kulübü Rixos Lares'te 2011 Sezonuna Mısır'ın etkilerini değerlendirdi

TURİZMİN SESİ
SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ, 2011 yılı şubat ayı toplantısını 16 Şubat 2011 de Rixos Lares in evsahipliğinde gerçekleştirdi. Mısır'dan yeni dönen kulüp üyesi Erdoğan Turan'ın Mısırdaki gelişmeler hakkında verdiği bilgiler ilgiyle takip edildi. Mısır da gelişmelerin Türkiye turizmine olumlu etki yapacağını belirten Turan, Mısırdaki iptal olan rezervasyonların tüm Akdeniz çanağına ülkelerine doğru kaydığını belirtti. TUI Türkiye Kontrat Müdürü Melih Yetiş, Mısır'daki gelişmeleri dikkatle takip ettiklerini, operasyonlarında gerekli değişiklik ve tedbirleri aldıklarını belirtti.

SI Antalya Kulübü Başkanı Umman Çetinbaş, Uluslararası Skal Dernekleri Federasyonu'nun resmen kurulduğunu ve onbeş yıllık rüyanın gerçek olduğunu söyledi. Bu şekilde, Turizm profesyonellerinin uluslararası meslek örgütü olan SKÅL'ın Türkiye'de faaliyet gösteren on dört kulübü tarafından Uluslararası SKÅL Dernekleri Federasyonu kurulmuş oldu diyen Başkan Çetinbaş Federasyonun ilk Genel Kurulu'nun 5 Mart 2011 Cumartesi yapılacağını belirtti.

Toplantıya konuk olarak katılan İşkur Antalya Müdürü Fazlı Tamer Özükan yeni yasalar ve yapılacak denetimlerle ilgili bilgi verdi. Şubat ayında doğan üyelerin doğum günü kutlamasıyla devam eden toplantı, Başkan Umman Çetinbaş'ın evsahibi Rixos Lares Genel Müdürü Cüneyt Kuru'ya teşekkür plaketi vermesiyle sona erdi..