SKAL ANTALYA, BAKÜ İLE KARDEŞ OLDU

SKÅL Antalya Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, SKÅL Bakü Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri ile Antalya da Hotel Lara Beach de bir araya gelerek, karşılıklı ziyaretlerin 2. etabını da gerçekleştirdi ve kardeş kulüp oldular

TURİZMİN SESİ


SKÅL International Antalya Kulübü'nün 2010 yılı projelerinden biri olan Skal International Bakü Kulübüyle “twinning projesi”de gerçekleşmiş oldu.Bu proje Skal Antalya Kulübü'nün 28 Nisan dünya Skal gününde, Bakü'ye yapmış olduğu ziyaretle Twin Kulüp projesinin ilk etabı başlamıştı.

SKÅL INTERNATIONAL ANTALYA KULÜBÜ BAŞKANI Umman ÇETİNBAŞ, yaptığı açıklamada;
SKÅL Bakü Kulübüyle ocak ayında İstanbul da görüşerek aldığımız karar doğrultusunda, SKÅL Antalya ve SKÅL Bakü kulüplerinin “Twin Club” olmaları yolunda ki ilk adımı 28 Nisan da Bakü de atmıştık.SKÅL Bakü Kulübü Başkanı Ruslan Guliev, Yönetim kurulu üyesi Vulgar Aliyey ve diğer yönetim kurulu üyelerinin katıldığı yemekli toplantıda, Türkiye ve Azerbaycan turizmi için işbirliğinin gelişimi ile ilgili çalışmalara başlamış ve kapsamda ilk çalışmamızı Azerbaycan'dan Antalya' ya stajer öğrencileri haziran ayında getirilmesiyle yaptık. Bu toplantımızda ise; SKÅL Antalya Kulübü olarak Türkiye ve Azerbaycan turizminin gelişiminde ortak projeler üzerinde görüşmeler yaptık ve bir yol haritası çıkardık.

Skal Bakü Kulübü henüz çok genç bir kulüp, bu kadar kısa süre içerisinde yapmış olduğu twin kulüp çalışmasıyla, dünya Skal Klüpleri içinde en genç Twin kulüp ünvanını da alacaktır. Dedi.SKÅL Bakü Kulübü Başkanı Guliev, Azerbaycan ve turizminin gelişimi ile ilgili bilgiler vererek, dostluk ve kardeşlik ilişkileri çerçevesinde SKÅL Antalya Kulübü ile ortak çalışmalar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Skal International'ın 07-12 Ekim 2010 Sydney de gerçekleşecek Genel kurulunda yapılacak resmi tören de; Antalya ve Bakü kulüpleri arasındaki twinning kulüplük onaylanacaktır. Toplantıya SKÅL Antalya Kulübü Başkanı Umman Çetinbas, yönetim kurulu üyeleri, Münciye Çavuşoğlu, Asil Akar, Cüneyt Kuru, Dinçer Sarıkaya, Bülent Dokuzluoğlu, Mehmet Biçer ve geçmiş dönem başkanı Serdar Göksel eşleriyle birlikte katıldılar.