ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI

Marriott Courtyard Istanbul International Airport Hotel bünyesinde açılan Caretta Sağlık Kulübü & Spa Merkezi, iş hayatının koşturmacası içinde sağlığa ve spora vakit ayıran misafirlerine, sağlığın ve güzelliğin sırlarını keşfedecekleri saatler vadediyor

TURİZMİN SESİ


Geçtiğimiz haftalarda hizmete açılan Uluslarası Oteller Zinciri Marriott'un Türkiye'deki ikinci halkası Marriott Courtyard İstanbul International Airport Hotel, ziyaretçilerine günlük hayatın koşturmacası içinde yenilenme fırsatı sunuyor.

Caretta Sağlık Kulübü & Spa Merkezi, gelişmiş kardio ve fitness imkanları ile olduğu kadar, kapalı havuzu ve saunası ile de göz dolduruyor. Marriott Courtyard Hotel Genel Müdür Yardımcısı Arcan Bayraktaroğlu, içinde bulundukları bölgenin İstanbul'da iş hayatının en yoğun yaşandığı bölgelerin başında geldiğini belirterek, bu hızlı temponun içinde Caretta Sağlık Kulübü & Spa Merkezi'ne vakit ayıran misafirlerine günün yorgunluğunu unutturmayı amaçladıklarını söyledi.

Çok özel Spa kürlerinin uygulanacağı Caretta Sağlık Kulübü & Spa Merkezi'nde; Aromaterapi Masajı, İsveç Masajı, Derin Baskı Masajı, Dörtel Masajı, Antistres Masajı, Refleksoloji ve Bölgesel Masaj uygulamaları 80 TL. ile 130 TL. arasında değişen fiyatlarla sunulacak.