SİDE TUDER YÖNETİMİ’NE DESTEK SÖZÜ

Side Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (SİDE TUDER ) Manavgat Belediye Başkan vekilliği'ne seçilen Sema ECEVİTOĞLU'na destek ziyaretinde bulundu

TURİZMİN SESİ


Dernek Başkanı Cengiz Haydar BARUT ve beraberinde yer alan yönetim kurulu üyeleri Başkan vekili ECEVİTOĞLU'na görevinde başarılar dileyerek her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını ifade ettiler. Bölgesel sorunların konuşulduğu ziyaret'te Titreyengöl'ün Otomasyonu ve Kızılağaç'da yer alan Su sorunu başta olmak üzere Manavgat'a yapılacak bir Liman'nın bölgeyi daha cazip hale getireceği konusunda fikir birliği'ne varıldı.

Başkan BARUT ; böyle bir çalışmada tüm Turizm camiası'nın desteklerini eksik etmeyeceklerinden emin olduklarını ve Dernek olarak 'da ellerinden gelen her türlü yardımı sunacaklarını ayrıca,Titreyengöl başta olmak üzere tüm bölge'de çevreye daha özen gösterilmesi'nin gerektiğine ve buna göre yapılacak yatırımların hızlandırılmasını diledi. Kızılağaç bölgesindeki Su sorunu'nun çözümü konusunda yapılan çalışmalar ve Titreyengöl'de gerçekleştirilen Otomasyon hakkındaki gelişmeleri aktaran ECEVİTOĞLU, Side Tuder yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.