Sibel & Suat çiftinin mutlu günü

Valentin Sheraton Maslak'ta yapılan muhteşem düğünle Sibel & Suat çifti hayatlarını birleştirerek dünya evine girdi

TURİZMİN SESİ

Valentin Sheraton Maslak' ta yapılan muhteşem düğüne, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türsab Başkan Danışmanı Arzu Çengil, Türsab Yönetim Kurulu Üyesi Nebil Çelebi, Delano Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Bayrak, Başaran TUR  Başar Ulusoy,  Ulusoy Rent A Car, filo araç kiralama Ceo’su Mehmet Ali Ulusoy, Visitur Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş, Türk turizminin önemli isimlerinden Süha Uyar, İkram ve Ekrem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özkaymaz, Acar Şirketler Topluluğu Yürütme Komitesi Üyesi / Acar Şirketler Topluluğu İş Geliştirme Koordinatörü / Acar Şirketler Topluluğu Satış Stratejileri Geliştirme Başkanı / HOME STORE Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Acar, Türkiye 2. Güzeli, moda alanında çalışmalar yapan ünlü modacı, Show Tv “Baştan Yarat” program yapımcısı Emel Acar, çok sayıda cemiyet hayatının tanınmış ismi ile turizmciler katıldı.

 
 
Valentin Sheraton Maslak'ta yapılan muhteşem düğüne gelen konuklara nikah şekeri yerine  daha yeşil bir gelecek için yeni ormanlar yaratmak için konukların adına Tema ormanına bir fidan dikilip,  konuklara ağaç dikim belgesi  verdiler.
 
 
Gelin ve Damat salona girdiğinde herkes ayakta karşıladı, alkışlar yükseldi.
 
 
Herkesin görebileceği pist alanına gelen çift dostlarını selamladı ve arkasına dönerek “Babacım sana da selam olsun kızın bugün çok mutlu bundan sonra hayatını devam ettireceği prensini buldu” dedi. 
 
 
Sahneden Nikahı kıymak için Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç  çağırıldı, sahneye gelen  Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç  ise nikah şahitlerini anons ettirerek yanlarına çağırdı.
 
 
Çiftlerin nikahını kıyan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,  “Sibel hanım heyecan var mı?” diye sordu. Bu soruda Genç, “EVET” cevabını aldı ve “O zaman heyecanı geçirmek lazım” dedi. Gelin hanım, “Heyecan geçti” cevabını verdi. Sayın Genç, aynı soruyu Damat Suat beye yöneltti,  “Çok heyecanlıyım” dedi.
 
 
Heyecanı geçirmek için ne yapılmalı gelin hanım sorusuna, Sibel Hanım duvağını açarak damadın alnından öpmesine izin verdi. Sonrasında damat beyinde heyecanı azaldı.
 
 
 
Sayın Genç, “Gelin Sibel hanım Suat beyi eş olarak kabul ediyor musunuz?” diye sordu. Sibel hanım  “SONSUZA dek EVETTTT” dedi.  
 
 
Suat Bey, “Kızımız Sibel’ i eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?” Sorusuna ise,
 “YAŞADIĞIM sürece EVETTT” dedi. 
 
 
“Bende Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç olarak mutluluklar diliyorum. Yeni evlenen çiftlere ne denir? Çocuk yapın denir ben size şu kadar çocuk yapın demiyorum, Atatürkçü, değerlerini bilen hayırlı evlatlar yetiştirin diyorum” dedi  ve Evlilik cüzdanını nikah şahidi Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy’a verdi. 
 
 
Başaran Ulusoy, “Biz bu güne kadar çok tapu aldık, çok tapu verdik ama en zor tapu bu tapu ben 66 yaşındayım ve hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum. Sibel benim kızımdır bu tapuyu verirken çok duygulanıyorum ama mutluluklarını görünce çok mutlu oldum. Bu tapu onlarındır yaşamları boyunca mutluluklar dilerim” dedi. 
 
 
 
 
Düğün pastası kesim merasimine geçildi.
 
 
Gelin pasta bıçağını aldı ve  düğün pastasını kesti ve ilk pasta dilimini hayatının prensine takdim etti.
 
 
Düğün pastası kesilipyendikten sonra Gelin ve Damat masalara hoşgelniz diyerek dolaştılar ve İş ve Cemiyet hayatından ünlüler ile eğlence başladı. 
 
 
 
 
 
Haydi herkes sahneye ben evlendim nikağım kıyıldı eğlence zamanı diyerek herkesi sahneye davet etti.
 
 
Gelinin etrafına tüm güzel toplandı gelin gece boyunca çok mutluydu
 
Sibel & Suat çifti Valentin Sheraton Maslak'ta dünya evine girdiği düğünde resimler
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Valentin Sheraton Maslak'ta yapılan muhteşem düğünle dünya evine giren Sibel & Suat çiftinin düğünü gece geç saatlere kadar devam etti.Turizmin  Sesi alisi olarak yeni çiftlere sonsuz mutluluklar diliyoruz