SEVGÜL TAHTALI’DA SERGİSİNİ AÇTI

Türkiye’nin Ünlü dağcısı Yılmaz Sevgül Tahtalı 2365 mt.de fotoğraf sergisi açtı

TURİZMİN SESİ- HALİL ÖNCÜ


KEMER-Akut Antalya Operasyon Birim sorumlusu ve Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitim Yüksekokulu öğretim görevlisi Yılmaz Sevgül, Olympos Teleferik’in katkıları ile Tahtalı’nın zirvesinde Fotoğraf sergisi açtı. Sergiye çok sayıda kişi katılırken, açılışa özel Shakespeare Cafe Bistro da bir kokteyl düzenledi.İlk kişisel sergisini açan Sevgül’ün Tahtalı dağının kış görüntülerinden oluşan “ Tahtalı’da Bulutların Dansı” sergisinde 50 tane fotoğrafı bulunuyor. Yaklaşık 100 davetlinin katıldığı açılışta bir konuşma yapan Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, “ Bu sergi ile zirvede çok güzel bir ortam oluştu.

Böylesine sıcak bir havada Yılmaz Sevgül Hocamızın karla kaplı Tahtalı zirvesinin resimlendiği fotoğrafları ile biraz olsun serinlemiş olduk. Sergimize halkımızın ve Üniversitemizin göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akut Antalya Operasyon Birim sorumlusu ve Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitim Yüksekokulu öğretim görevlisi Yılmaz Sevgül yaptığı açıklamasında, “ Bu benim ilk kişisel sergim. Öncelikle şunu söylemeliyim ki, ben fotoğraf sanatçısı değilim. Yaptığım spor dalının avantajını kullanarak bulunduğum ortam ve mekânları deklanşörümde ölümsüzleştirmek şahane bir duygu. Beni bu konuda cesaretlendiren ve destek veren başta Olympos Teleferik yetkilileri olmak üzere, tüm katkı sağlayanlara ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.