SEVGİLİYE CEVAHİR YAKIŞIR

Cevahir Hotel İstanbul Asia, Sevgililer Günü’nünü unutulmaz kılmak için hazırladığı alternatifli programlarla romantik bir kutlama yapmak isteyen çiftleri ağırlamaya hazırlanıyor

TURİZMİN SESİ


Adalar’a bakan eşsiz manzarasıyla dikkat çeken Cevahir Hotel İstanbul Asia; ödüllü aşçıları tarafından hazırlanan Sevgililer Günü menüsü ve konaklama seçeneklerini çiftler için biraraya getiriyor.İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahip olan Cevahir Hotel İstanbul Asia, özel ve romantik bir Sevgililer Günü geçirmeniz için hazırladığı özel menüyü,Tayla Koray Orkestrası’nın keyifli sahne performansıyla birleştiriyor.

 İlk Görüş, Aşka Davet, Sevgi Tutulması, Unutulmaz Birliktelik, Tatlı Kaçamaklar isimlerinden oluşan menüsüyle gurmelerin tam puan verdiği lezzetleri romantik çiftlerin beğenisine sunuluyor. Tayla Koray Orkestrası ise gece boyunca zengin menünün tadını çıkaran çiftleri, geçmişten günümüze gelen en güzel aşk şarkılarıyla romantizmin doruklarına çıkarmayı amaçlıyor. Yemek süresince yapılacak olan çekilişler ile misafirleri küçük sürprizler bekliyor…Gecenin sonunda konaklama yapmak isteyen misafirlere özel paket programlara da sahip olan Cevahir Hotel İstanbul Asia; dört dörtlük bir konaklama, leziz menüleri, romantik oda süslemeleri, günün yorgunluğunu üzerinizden atmanızı sağlayacak spa merkezi ve Türk Hamamıyla değerli misafirlerini bekliyor.

 
 
• Limitsiz yerli içki dahil yemek : 99 TL (Kişi başı)
Konaklama + Yemek + Kahvaltı: 397 TL (İki kişi)
Konaklama yapacak olan misafirler; kapalı yüzme havuzu, bay/bayan sauna, Türk Hamamı ve fitness kullanımı yapabileceklerdir.