SEVGİLİLER GÜNܒNDE ETSTUR

Sevgililer Günü'nü tatil olarak kutlamak isteyenlere yurtiçinde nereleri önerirsiniz?

TURİZMİN SESİ


Sevgilinizle karla kaplı bir manzarada bu özel güne “Merhaba” diyebilirsiniz. Beyazlar içinde bir tatil için Uludağ, Kartalkaya ve Kartepe, otellerin akşam programlarının zenginliğiyle de gayet uygun olabilir. Beraber kış sporları yapabilir, sıcak şaraplarınızı yudumlayabilir, lezzetli ve enerji verici yemeklerin tadına bakabilirsiniz. Akşam da romantik bir yemekle bu özel geceyi kutlayabilirsiniz. Böyle bir kar tatiline gitmek isteyen misafirlerimiz için 20'ye yakın tesis alternatifi sunuyoruz. Bu tesislerin kişi başı, gecelik fiyatları da 99 TL. ile 220 TL. arasında değişiyor.

Yurtiçi'ndeki diğer tatil alternatifleri neler olabilir?
Sevgililer günü bu yıl Pazar gününe denk geliyor. Sapanca'da veya İstanbul sınırları içinde ama kalabalıklardan uzak bölgelerde bir SPA oteli size güller, mumlar ve masajla renklendirilmiş bir hafta sonu tatili imkanı sunabilir. Ayrıca Klasis Resort'te 13 Şubat akşamı Grup Ada ve Ayşegül Aldinç sahne alacak. Yarım pansiyon konaklama, gala yemeği, program ve ertesi gün brunch'ın da dahil olduğu programın 3 günlük kişi başı fiyatı 202.67 TL.'den başlıyor. Klassis Golf'de ise Trio sahne alacak. Yarım pansiyon konaklama, gala yemeği, program ve ertesi gün brunch'ın da dahil olduğu programın 3 günlük kişi başı fiyatı ise 132.67 TL.'den başlıyor.

Rixos Premium Belek; VIP karşılama, çiçek ile giriş işlemleri, deniz manzaralı odalarda konaklama, özel turn-down servisi, odaya kahvaltı, gazete, tatlı, şampanya, pasta ve meyve sepeti servisi, 2 adet fotoğraf, özel mönülü yemek, özel kokteyl ve su gösterisi sunuyor. Rixos Tekirova'da ise su gösterisi hariç Rixos Belek'te yer alan tüm programlar yer alıyor. Rixos Tekirova'da ekstra olarak spa centerda 5 günlük özel ücretsiz Romeo&Juliet paketi sunuluyor. Gökhan Kırdar'ın sahne alacağı Rixos Sungate'te ise özel kokteyl, canlı müzik eşliğinde özel mönülü akşam yemeği, geç saatlerde DJ performans, karanfil ve balonlarla dekore edilmiş odalarda köpüklü şarap ve çikolata ikramı ile odaya özel kahvaltı ikramı hizmetleri sunuluyor. Her biri ultra her şey dahil konaklama hizmeti sunan Rixos otellerinin gecelik kişi başı fiyatları Rixos Premium Belek'te 135 TL., Rixos Tekirova'da 80 TL., Rixos Sungate'te 120 TL.

Yurtdışı tatil önerileriniz nedir?
Ya da Paris'in aşk kokan caddelerinde dolaşıp, ünlü cafelerinden birinde romantik bir akşam yemeği Sevgililer Günü'nüzü unutulmaz kılabilir. 12 Şubat 2010'da, THY ile hareket edecek tur, 3 gece sürecek. Romantik anlarla unutulmaz geçecek tur boyunca 4 yıldızlı Hotel Astor Saint Honore'da konaklama imkanı sunuyoruz. 8. Bölge'de yer alan tesis; Champs Elysees'ye yürüme mesafesinde, Eyfel Kulesi'ne 2.4 km. mesafede yer alıyor. Turun kişi başı fiyatı 769 €'dan başlıyor. Yurtdışında Sevgililer Günü'nde diğer romantik destinasyonlar; Viyana, Barcelona, Prag, Budapeşte de cafeleriyle, renkli geceleriyle bu özel dönemde güzel birer ev sahibi olabilirler.

Bununla birlikte güney yarım kürede, kuzey yarım kürenin tam tersi olarak Şubat güzel bir yaz ayı olarak yaşanıyor. Sevgilinizle Maldivler'de beraber denize girebilir, sahilde romantik dakikalar yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte Seyşeller de diğer bir güzel deniz tatili alternatifi olabilir.
Etstur Seyahat Danışmanı Bengühan Ata'dan tatil önerileri almak için: 0216 542 99 22 / 1204


Bengühan Ata Hakkında…
Etstur Seyahat Danışmanı Bengühan Ata, 1982, İstanbul doğumlu… İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nü bitiren Ata, Etstur'da aldığı danışmanlık eğitiminden sonra göreve başladı. Yedi yıla yakın süredir, Etstur misafirlerinin en doğru tatilleri seçmeleri için seyahat danışmanlığı yapan Ata, 30'dan fazla tesis info programına katılarak yüzlerce tesisi bizzat gezerek tanıma fırsatı buldu. Stratejik Pazarlama, Stres Yönetimi, Beden Dili, Müşteriyi Anlama ve İletişim Teknikleri, Takım Çalışması ve Koçluk Becerileri gibi pek çok eğitim alarak kendini geliştirdi. Bengühan Ata, en başarılı Etsgroup Seyahat Danışmanları'na verilen Misafir Memnuniyeti Başarı Ödülü'nü de iki yıl üst üste kazandı.