SEVGİ VE HÖŞGÖRÜ ŞEHRİNİN EV SAHİBİ RİXOS KONYA

Rixos Konya, 7-17 Aralık tarihleri arasında “Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Töreni”nde bu yıl da yüzlerce misafire şehrin mirasına yaraşır ev sahipliği yapıyor

TURİZMİN SESİ

Hoşgörü şehri olarak bilinen Konya, Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin anısını yaşatmak amacıyla her yıl “Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Töreni” düzenliyor.  Farklı kültürleri koruyarak bir arada yaşama geleneğinin en güzel örneği olan Konya’nın tam kalbinde yer alan Rixos Konya, ülkemizden ve dünyanın dört bir yanından gelerek bu özel haftaya şahit olmak isteyenleri ağırlıyor. 

 
 
Rixos Konya’da Şeb-i Aruz’a Özel Hazırlık
Her yıl 7 – 17 Aralık tarihleri arasıda Hz. Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin Vuslatı ve Anma Törenleri kapsamında birçok etkinlik düzenleniyor. Rixos Konya’da konaklayan misafirler bu döneme özel hazırlanarak sunulan konaklama ve etkinlik programından faydalanıyor. Rixos Konya, Şeb-i Arus haftası boyunca her öğlen saat 13:00 ve akşam 20:00’de Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Sema törenlerine misafirlerinin ulaşımlarını sağlıyor.
 
Anadolu’nun en seçkin lezzetleri Rixos Konya’da
İç Anadolu’nun zengin lezzet mirası olan Selçuklu ve Osmanlı mutfağının kusursuz bir şekilde sunulduğu Hümayun Restoran, Rixos Konya’da misafirleri eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkartıyor. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerinde yöresel ve dünya mutfağından lezzetler sunan Kazan Restoran ve otelin en üst katında bulunan 101 Bar-Lounge füzyon mutfağıyla en yeni gastronomi trendlerini canlı müzik performansları eşliğinde misafirlerine sunuyor.
 
Bir Rixos klasiği “Rixos Royal SPA
3500 m²'lik alanda konumlanmıs ve bir Rixos klasiği olan Rixos Royal Spa,  ‘krallara layık’ hizmet anlayışı  ve çeşitli terapi odalarını içinde barındıran tedavi ritüelleriyle misafirlerine dinlendirici bir atmosfer sağlıyor. Rixos Royal Spa’nın değişmez simgesi Türk Hamamı ise otantik atmosferiyle yabancı misafirlerini geleneksel bir SPA ortamında ağırlıyor. Rixos Konya, misafirlerine sunduğu  eşsiz lüks ve konforuyla hayatlları boyunca unutamayacakları bir konaklama yaşatıyor.