SEVDİKLERİNİZLE YENİ YILA MERHABA

Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel, yeni yılı Bar 212 ve Art’s Restaurant’taki yılbaşı programları, konaklama paketleri ve sağlıklı yaşam merkezi R Fitness&Spa’nın huzur ve sağlık vadeden özel indirimli paketiyle unutulmaz kılıyor!

TURİZMİN SESİ

İstanbul’un merkezinde ayrıcalıklı bir dünya sunan Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel, yeni yılı Art’s Restaurant’ın şık atmosferinde sevdikleriyle beraber karşılamak isteyenler için Türk ve dünya mutfaklarının en seçkin örneklerini canlı müzik eşliğinde sunuyor.Amerikalı Ödüllü Şef Manuel Evan Sotomayor  ve birbirinden deneyimli mutfak ekibinin yılbaşına özel hazırladığı açık büfe menü, Latin ve Dünya müziklerinden canlı performans seçkileri misafirlere hem müzik hem de lezzet ziyafeti yaşatıyor. Yılbaşını eşsiz boğaz ve tarihi yarımada manzarası eşliğinde karşılamak isteyenler için Bar 212 yeni yıl kutlamasını unutulmaz bir geceye dönüştürüyor.  Misafirler canlı DJ performansı, birbirinden leziz atıştırmalıklar ve moleküler kokteyllerin eşlik edeceği muhteşem bir gece ile yeni yıla merhaba diyor. 
 
 
Yeni Yıl Sabahını Boğaz Manzarası İle Karşılayın 
Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel, yılbaşı gecesinde yaşanacak muhteşem eğlencenin ardından geceyi otelde geçirmek isteyenler için konuklarına sürprizlerle dolu yılbaşı paketi sunuyor. Boğaz ya da tarihi yarımada manzaralı Deluxe odalarda konaklama, Arts Restaurant’ta gala yemeği ve geç çıkış ayrıcalığından oluşan yılbaşı paketi çok özel fiyatlarla konaklama imkanı sağlıyor. Otel’in sağlıklı yaşam merkezi R Fitness&Spa, geride bıraktığımız yılın koşuşturmacası ve stresinden arınmak isteyenler için özel bir kampanya hazırladı. Yeni yılı Otel’de karşılacak misafirler 45 dakikalık tüm masaj ve bakımlardan %30 indirimle faydalanabiliyor.