SETUR SEKTÖRÜNDE 6. KEZ BİRİNCİ

SETUR, Capital Dergisi’nin gelenekselleşen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasında turizm sektöründe 6. kez birincilik koltuğuna oturdu

TURİZMİN SESİ


Capital dergisinin 13 yıldır düzenlediği “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” araştırmasına bu yıl 1.555 yönetici katıldı. Araştırmada bu yılda 37 sektörün en beğenilen ilk üç şirketi de seçildi. Capital dergisinin GFK Türkiye ile yürüttüğü araştırmada; En Beğenilenler Ligi belirlenirken güvenilir şirket olma, finansal sağlamlık, hizmet ve ürün kalitesi, bilgi ve teknoloji yatırımları, uluslararası pazarlara entegrasyon, pazarlama, iletişim ve satış stratejileri gibi toplamda 16 kriter çerçevesinde değerlendirme yapılıyor.


SETUR, EN BEĞENİLEN OLMADA İSTİKRARINI SÜRDÜRÜYOR
Bu yıl 6. kez “Sektörün en beğenilen şirketi” seçilen SETUR, turizm sektörünün vazgeçilmezi olduğunu kanıtladı. Setur Genel Müdürü Üstün ÖZBEY; iş dünyasının referans olarak kabul ettiği dergilerinden olan Capital Dergisi’nin, 2000 yılından beri gerçekleştirdiği  “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri”araştırmasında 6. kez turizm alanında birinci olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek “SETUR ailesi olarak verdiğimiz hizmet, sunduğumuz ürünler ile müşterilerimizi memnun edebilmek adına yaptığımız çalışmaların böyle bir başarı elde etmesi bizleri daha özverili çalışmalara teşvik ediyor. Capital Dergisi’ne, araştırmada emeği geçen değerli müşterilerimize ve bu güzel başarıyı elde eden tüm Setur ailesine teşekkürlerimi sunarım. ” dedi.