SETUR, IPAD2 KAZANDIRIYOR

Setur, 20 Şubat-30 Nisan tarihleri arasında online rezervasyon yaptıranlara 16gb ipad2 kazanma şansı sunuyor

TURİZMİN SESİ
Bora ÖZGEN
İstanbul(TURİZMİN SESİ)-
Ayrıcalıklı dünyası, geniş ürün yelpazesi, verdiği turizm, duty free, marinacılık, hava taşımacılığı ve online rezervasyon hizmetleri ile SETUR; yurt içi ürünlerine yönelik yepyeni bir kampanya başlatıyor. 20 Şubat-30 Nisan tarihleri arasında online rezervasyon yaptıranlara 16gb ipad2 kazanma şansı sunuyor. 20 Şubat – 30 Nisan tarihleri arasında www.setur.com.tr üzerinden Rixos Hotels, Ela Quality Resort Hotel, Amara World Hotels, Hilton Bodrum Türkbükü Resort&Spa otellerine online rezervasyon yaptıranlar ipad2 kazanma sansını yakalayacak. Her 1.000 TL değerindeki rezervasyonun 1 çekiliş hakkı kazandıracağı bu kampanya da Setur'un tüm ürünlerinde olduğu gibi Worldcard'a özel ödeme avantajları da mevcut.
Setur Hakkında

Koç Holding şirketlerinden biri olan Setur, yurtiçi ve yurtdışı uçak bilet rezervasyonları, seyahat organizasyonları, gemi seyahatlerinin yanı sıra duty free işletmeciliği, marinacılık, kruvaziyer turizm ve hava taşımacılığı gibi çeşitli alanlarda faaliyetler yürüten bir şirkettir. 1990 yılında Koç Holding'in havacılık birimi olarak kurulan, Setur ailesinin en gözde isimlerinden Setair; ticari hava taksi faaliyetlerini sürdürmektedir. Setair filosunda 10 yolcu kapasiteli 2 adet jet, 9 yolcu kapasiteli 2 adet helikopter ve 8 yolcu kapasiteli 1 adet deniz uçağı bulunmaktadır.

SETUR Duty Free ile tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000m²'yi aşkın 30 duty free mağazası ile gümrükten muaf mağazalar işletmeciliği Setur yıllık cirosunun %50'sini oluşturmaktadır. SETUR ailesinin önemli isimlerinden bir diğeri ise; Setur Marinas. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye'nin en büyük zinciri konumunda olan Setur'un Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Finike ve Kaş olmak üzere toplam 8 marinası ve 4 bin 800 adet yat bağlama kapasitesi bulunmaktadır.