Sen Çok Yaşa Günü’nü Kutluyor

Pfizer Türkiye, daha sağlıklı bir yaşam için 30 Eylül’de Sen Çok Yaşa Günü’nü Ortaköy Meydanı’nda kutlayacak!

TURİZMİN SESİ

Pfizer Türkiye, Sen Çok Yaşa Günü’nü 30 Eylül'de İstanbul, Ortaköy Meydanı’nda çok sayıda ziyaretçinin katılımıyla kutlayacak. Katılımcılar gün boyunca sağlıkları hakkında merak ettikleri birçok soruya yanıt alırken, uzman diyetisyenler, spor eğitmenleri ve doktorların danışmanlığında daha sağlıklı bir yaşama adım atacak.
 
 
Pfizer Türkiye’nin Beşiktaş Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştireceği Sen Çok Yaşa Günü’nde katılımcılar halka açık etkinliklerle sağlıklı yaşam ve düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme gibi konularda bilgilenecek. Pfizer’in etkinliği her yaşta daha sağlıklı bir yaşam için gerekli olan tarama, beslenme, egzersiz ve hastalıklardan korunma olmak üzere 4 tema etrafında şekillenecek.
 
Ortaköy Meydanı’nda ziyaretçiler farklı konularda bilgilenirken, düzenlenen yarışmalarla eğlenecekler ve etkinlik sonundaki mini konserle keyifli bir gün geçirecekler. Alanda 10 farklı hastalık hakkında bilgilendirici stantlar, sağlıklı atıştırmalıklar, egzersiz alanı, çocuk parkı, vücut kitle indeksi ve tansiyon ölçümü bölümleri bulunacak. Ayrıca hekimlerden öneri ve yorumlar, profesyonel spor eğitmenleri eşliğinde pilates dersleri, uzman diyetisyenlerin beslenme tavsiyeleri verilecek. 
 
Sen Çok Yaşa nedir?
Daha iyi bir yaşam ve yaşamın her döneminde sağlık için çalışan Pfizer'in küresel ölçekte yürüttüğü Get Old projesi, Türkiye'de “Sen Çok Yaşa” sloganıyla hayat buluyor. “Sen Çok Yaşa”, Pfizer’in sağlıklı yaşlanma ve dolu dolu yaşama konuları çevresinde toplumsal diyalog başlatacak uzun soluklu itibar projesi. Sen Çok Yaşa toplumda, aileler içerisinde ve bireylerde sağlıklı yaşama ve yaşlanma bilincini geliştirmeyi hedefliyor. Proje, sadece daha uzun yaşamaya değil, her yaşta daha kaliteli bir yaşam sürmeye odaklanıyor. İnsanların, yaşamlarının her evresinde sağlıklı kalmalarını destekleyecek pratik ve hayata geçirilebilir öneriler sunuyor. Herkesi, uzun ve dolu dolu bir hayat sürmek olan en temel beklenti çevresinde buluşturmayı hedefliyor. Toplumu, sağlık sistemini ve yönetim politikalarını etkileyen “yaşlanan nüfus” konusunu gündeme taşıyor.