Sektör Profesyonelleri de “Etstur” Dedi

Türk Turizmine Yön Verenlerin ödüllerildiği ''Quality Management Awards 2014''te Ets Grup, Etstur &Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy & Maxx Royal Belek Golf Resort ile toplam 4 ödülün sahibi oldu

TURİZMİN SESİ

Türk turizmini en iyi yönetenlerin ödüllendirildiği ''Quality Management Awards 2014''te Ets Grup’a ödül yağdı. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy turizme katkılarından dolayı ödül alırken Etstur hem “En İyi İç Turizm Şirketi” hem de “Turizmde Kalite” ödüllerine layık görüldü. Mehmet Ersoy ve Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek ödüllerini bizzat aldılar. Lüks otel kategorisinde ise Maxx Royal Belek Golf Resort gecenin ödül alanıydı. 
 
 
Yüksek katılımlı anketler sonucunda birincilerin belirlendiği ve Türk turizm sektörünün önde gelen ödüllerinden olan QM Awards “En İyi”leri ödüllendirmeye devam ediyor.Profesyonel Otel Yöneticileri Dermeği'nin resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından Türk turizmine katma değer sağlamak üzere bu yıl 5.si gerçekleştirilen ''Quality Management Awards 2014'' ödülleri düzenlenen özel gala gecesiyle sahiplerini buldu.1991 yılında Mehmet Ersoy tarafından kurulan Etstur, Türk turizminde önemli bir kilometre taşı oldu. Kuruluşundan itibaren hızlı şekilde büyüyerek yurt içi organize seyahat sektöründe ilkleri gerçekleştiren tur operatörü şirket, vizyoner yapısı ile de birçok ilke imza attı.