SEBZE VE MEYVELERDE ETKİN KORUMA

Maratem'in Sebze ve Meyveler için Dezenfektan ürünü m311, EHEC bakterisinden ve bakterinin yol açtığı enfeksiyonlardan korunmaya yardımcı oluyor

TURİZMİN SESİ


İlk olarak Almanya'nın kuzeyinde görülen ve kısa sürede Avrupa'ya yayılan EHEC bakterisinin iki ayrı mikroorganizmadan kaynaklandığı, insan sağlığına zararlı olduğu belirtiliyor. Uzmanlar bakterinin ortaya çıkma ve yayılmasına, iyi yıkanmayan sebze ve meyvelerin neden olduğunu belirtirken hastalıktan korunmak için hijyene dikkat edilmesini, temizlik kurallarına uyulmasını tavsiye ediyor.Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel markalarından Maratem'in Sebze ve Meyveler için Dezenfektan ürünü m311, zararlı mikroorganizmalara karşı etkin koruma sağlıyor. Ürün, tüketicileri EHEC bakterisinden ve bakterinin yol açtığı enfeksiyonlardan korumaya yardımcı oluyor.

Son haftalarda Avrupa'da hızla yayılan EHEC bakterisinden korunmak için sebze ve meyvelerdeki zararlı mikroorganizmaların giderilmesi gerekiyor. Maratem Sebze ve Meyveler için Dezenfektan ürünü m311,dezenfeksiyon etkisiyle, insan sağlığını tehlikeye sokan zararlı mikroorganizmaları yok ederken yiyeceklerin tadını ve kokusunu bozmuyor. Turistik tesisler, cafe ve restoranlarla catering şirketlerinde rahatlıkla kullanılabilen m311, hijyen sağlıyor. Seyreltme ünitesiyle birlikte kullanıldığı için işletmelere maliyet kontrolü sunuyor ve etkin hijyene olanak tanıyor.